Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟ και… δεν τα παρατάω

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σισέ και η παρέα του αρνούνται να παραδώσουν αμαχητί τα σκήπτρα του πρωταθλητή στον “αιώνιο” αντίπαλο. Μετά το παλικαρίσιο διπλό στην Τούμπα και την επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός πάει στο Φάληρο για να παίξει όλη τη σεζόν.

“Πράσινος” θρίμαβος με ηγέτη τον Σισέ – Δείτε όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι

Δεν καλείται σε απολογία και πάει στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Σισέ

Πολλοί περίμεναν πως όταν φτάσει η ώρα του ντέρμπι το πρωτάθλημα θα είχε κριθεί. Οι περισσότεροι μιλούσαν με βάση την εικόνα των “πρασίνων” η οποία όντος ήταν από τραγική έως μέτρια. Παρόλαυτα την ώρα που κρίνονταν τα πάντα τόσο ο Φερέιρα όσο και οι παίκτες έδειξαν στοιχεία ομάδας πως αν τα είχαν σε μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στη σεζόν θα γινόταν εντελώς διαφορετική κουβέντα ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι.

Από τους τρεις τελικούς που είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, πήραν τους δύο και πάνε στο “Γ. Καραϊσκάκης” με στόχο το διπλό που θα βάλει… φωτιά στο πρωτάθλημα. Κι αν η νίκη στην Τούμπα ήρθε κυρίως λόγω του πάθους που έδειξαν οι παίκτες του Φερέιρα, από το αθηναϊκό ντέρμπι μπορεί κανείς να βγάλει πολύ πιο χρήσιμα συμπεράσματα από την πορεία αυτής της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το Σαββάτο μία από τις καλύτερες (αν, όχι την καλύτερη) φετινές του εμφανίσεις. Έβγαλε πολλές φάσεις και με διάφορους τρόπους, δεν είχε κανένα πρόβλημα ανασταλτικά μέχρι και την είσοδο του Σκόκο και ο Φερέιρα ήταν ικανοποιημένος γιατί είδε για πρώτη φορά την ομάδα να παίζει κοντά σε αυτό που έχει στο μυαλό του.

Ουσιαστικά, ότι και να γίνει το ερχόμενο Σαββάτο, όποιος και να πάρει το φετινό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει οδηγό για τη συνέχεια, την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και πάνω σε αυτή να χτίσει την ομάδα τη νέα σεζόν.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε