Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟ: Μεταγραφές παντού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η απόφαση για το αν θα παραχωρηθούν οι Λέτο και Μπιέρσμιρ, σε συνδυασμό με τον νέο τεχνικό διευθυντή θα κρίνουν εν πολλοίς τον μεταγραφικό σχεδιασμό των “πρασίνων”. Υπογράφει για δύο χρόνια ο Νιόπλιας.

Η Μπενφίκα ετοιμάζει πρόταση της τάξης των 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ η Φούλαμ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 4 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Ματίας Μπιέρμιρ. Τα χρήματα που προσφέρονται στον Παναθηναϊκό είναι πολλά και οι άνθρωποι των “πρασίνων” καλούνται να αποφασίσουν αν μπορούν να βρεθούν καλύτεροι με αυτά τα χρήματα.

 
Παράλληλα άμεσα ζητά λύση και το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Η διοικούσα επιτροπή θα κρίνει με βάση και το “θέλω” του Νίκου Νιόπλια, αφού ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να έχει την ίδια φιλοσοφία με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ απαραίτητες πρέπει να είναι οι γνωριμίες του στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Όσον αφορά τον προπονητή του “τριφυλλιού”, θα κληθεί και εκείνος εντός της εβδομάδας ώστε να βάλει την υπογραφεί του σε διετές συμβόλαιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε