Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΟ μπορείς!

Με στόχο την πρόκριση βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας η αποστολή του ΠΑΟ
Με στόχο την πρόκριση βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας η αποστολή του ΠΑΟ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με σύμμαχο το 3-2  του πρώτου αγώνα και στόχο να πάρει την πρόκριση για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ ταξίδεψε για την Ρώμη ο Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος Νιόπλιας με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής των “πρασίνων” γνωστοποίησε ότι θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ τόνισε πως στο μυαλό των παικτών του βρίσκεται μόνο η Ρόμα και όχι το ματς με τον Πανιώνιο που ακολουθεί.

 
“Πρώτα είναι η Ρόμα και μετά ο Πανιώνιος. Αυτή σκεφτόμαστε τώρα. Πάμε να παλέψουμε την πρόκριση για όλους τους οπαδούς μας, και για αυτούς που θα είναι στο γήπεδο αλλά και για αυτούς που θα μας βλέπουν από την Αθήνα. Ο Ζιλμπέρτο προπονήθηκε αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Δεν θα ξεκινήσει αλλά δεν αποκλείω να αγωνιστεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα”, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Στην πρωτεύουσα της Ιταλίας βρίσκονται ήδη αρκετοί φίλοι του “τριφφυλιού” που θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της… παρέας του Τζιμπρίλ Σισέ στο “Ολίμπικο”.

Η ψυχολογία των “πράσινων” δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι και λίγες οι φορές που το “τριφφύλλι” μεταμορφώνεται φορώντας το …ευρωπαϊκό του κουστούμι. Κάτι ανάλογο, άλλωστε, έκανε και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, υποχρεώνοντας τους “τζιαλορόσι” στην πρώτη τους ήττα μετά από 3,5 μήνες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε