Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟ: Ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι μεταγραφές

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέσα στο επόμενο 24ωρο θα υπάρξει επικοινωνία των μετόχων του Παναθηναϊκού για να οριστεί η μέρα και ο τόπος του ραντεβού που θα συζητηθούν όλα τα “καυτά” θέματα. Τι θα γίνει με Πατέρα, Νιόπλια και μεταγραφές.

Οι πανηγυρισμοί για το νταμπλ τελείωσαν με την φαντασμαγορική φιέστα που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο και πλέον οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού βάζουν μπρος για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με στόχο η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή.

 
Μέσα στις επόμενες ώρες οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Βγενόπουλος, Νίκος Πατέρας και Παύλος Γιανακόπουλος θα έχουν επικοινωνία για να καθοριστεί η μέρα και η τοποθεσία του κρίσιμου ραντεβού. Οι σχέσεις των “4” βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο και από τις αποφάσεις τους θα προκύψει όλο το οικονομικό και διοικητικό αύριο του Παναθηναϊκού.
 
Τι θα συζητήσουν:
 
  1. -Το ύψος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και με τι ποσοστό θα μπει ο καθένας.
  2. -Το θέμα του προέδρου, με τον Νίκο Πατέρα να δείχνει φαβορί για να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας.
  3. -Οι ανανεώσεις συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή, Κώστα Αντωνίου και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νιόπλια
  4. -Το μπάτζετ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.
 
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραμείνουν στα πόστα τους οι Πατέρας, Αντωνίου και Νιόπλιας, ενώ το ποσό που θα είναι διαθέσιμο για μεταγραφές δεν θα ξεπερνάει κατά πολύ τα 5 εκατ. ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από τυχόν πωλήσεις ή αποδεσμεύσεις παικτών. Το αρχικό πλάνο των Αντωνίου-Νιόπλια συμπεριλαμβάνει την απόκτηση δύο παικτών στην αμυντική γραμμή, ενώ σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Σαλπιγγίδης πρώτος υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο Νάτσο Σκόκο.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε