Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟ vs ΑΕΚ, πράξη 5η

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για πέμπτη φορά μέσα στη σεζόν πράσινοι και κιτρινόμαυροι κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την δεύτερη θέση.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός πέταξε το πλεονέκτημα του +3, βρέθηκε στην τρίτη θέση των πλέι-οφ και απόψε το βράδυ (21:45) υποδέχεται την ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο.
 
Σε αντίθεση με την πρεμιέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει στους Μπουμσόνγκ και Καντέ, ωστόσο ο Πορτογάλος είδε τον Καραγκούνη να μένει εκτός, μαζί με τους Σπυρόπουλο, Μαρίνο και Σεϊταρίδη αλλά και τον τιμωρημένο Λέτο. Επίσης για λόγους τακτικής έμεινε εκτός αποστολής και ο Σίντνεϊ Γκοβού.
 
Σχετικά με τα πλάνα του Φερέιρα για την ενδεκάδα, ο Τζόρβας αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, με το Βύντρα δεξιά και τον Καντέ αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης, ενώ στα άκρα και πίσω από τον Σισέ οι Χριστοδουλόπουλος και Λουίς Γκαρσία.
 
 
Στην αντίπερα όχθη άπαντες στην “Ένωση” αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό καθώς γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης θα αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Τα προβλήματα δεν λείπουν στο στρατόπεδο των “κιτρινόμαυρων” καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους Νάτσο Σκόκο και Νίκο Λυμπερόπουλο.
 
Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, τους Δέλλα, Μανωλά, Γεωργέα και Καράμπελα στην άμυνα, τον Λαγό στην μεσαία γραμμή δίπλά σε Ντιόπ και Μάκο, σε ρόλο επιτελικού τον Γκερέιρο και στην επίθεση τον Λεονάρντο δίπλα στον Μπάχα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε