Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών για τα έκτροπα του Κυπέλλου!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι ανεγκέφαλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ διέλυσαν το Πανθεσσαλικό στάδιο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, βάζοντας σε κίνδυνο εκτός από τη ζωή τους και τις ομάδες. Οι “ασπρόμαυροι” και οι “κιτρινόμαυροι” κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, μιας και σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, o παρατηρητής Νίκος Βακάλης αναφέρθηκε στην έκθεση του στα επεισόδια που συνεχίστηκαν και μετά την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι ομάδες δεν είχαν ευθύνη για τα επεισόδια από τη στιγμή που οι αποστολές τους δεν είχαν φτάσει στο γήπεδο. Οι συμπλοκές των οπαδών, όμως, συνεχίστηκαν και μετά την άφιξη της “ασπρόμαυρης” και της “κιτρινόμαυρης” αποστολής, γεγονός που έχει καταγραφεί από τον παρατηρητή του αγώνα.

Οι δύο ΠΑΕ αναμένεται να κληθούν σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ανάλογα με τα όσα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα κινδυνεύσουν με αφαίρεση τριών βαθμών εφόσον κατηγορηθούν για εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο ή με πρόστιμο και τιμωρία έδρας για επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου και  τις κερκίδες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε