Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ανέφικτη η πρόταση της Ξάνθης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση απάντησε στην πρόταση της Ξάνθης η οποία ανέφερε ότι η ακριτική ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει 1200 δωρεάν εισιτήρια στους φίλους του δικεφάλου. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Σε συνέχεια του εγγράφου που μας εστάλη την Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου 2010, από το Δ.Σ. της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να επισημάνει τα εξής:

1. Θεωρούμε ότι η πρόταση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης για τη διάθεση 1.200 δωρεάν εισιτηρίων προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανέφικτη να υλοποιηθεί με δεδομένο ότι έχει τεθεί σε ισχύ η κοινή απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών των ομάδων, καθώς και της χορήγησης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενες ομάδες.

2. Ανέφικτη ως προς την εφαρμογή της, βάσει του ΚΑΠ, είναι και η δεύτερη πρόταση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης για την αμοιβαία αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του αγώνα.

3. Η θέση μας αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων της ομάδας μας στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague εκφράστηκε επισήμως στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010 και δεν είναι άλλη από την ελεύθερη διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου των Πηγαδίων σε μεμονωμένους και χωρίς να φέρουν διακριτικά φιλάθλους οι οποίοι θα επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των δύο σωματείων.

Κάτι το οποίο συμβαίνει κατά κόρον μέχρι σήμερα, ακόμα και μετά την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε