Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ για να τον φοβάσαι! Δεν έδειξε… έλεος στον ΑΟΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με ιδανικό τρόπο έκλεισε ο ΠΑΟΚ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016. Οι Θεσσαλονικείς είχαν… κέφια, βρήκαν τον αδύναμο και απογοητευτικό ΑΟΚ και τον διέλυσαν μέσα στην έδρα του με το ευρύ 5-0. Γκολάρες από Μπίσεσβαρ και Κάμπος (βρήκε δυο φορές τα αντίπαλα δίχτυα). Αυτογκόλ στα 48” μετά τη σέντρα οι Φαίακες! Έχασε πέναλτι ο Αθανασιάδης.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ένας καταιγιστικός ΠΑΟΚ διέλυσε τον ΑΟΚ μέσα στην Κέρκυρα με 5-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ανάγκασε τους Φαίακες να γνωρίσουν τη βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της στη Supereague.

Ο “δικέφαλος του Βορρά”, που ήρθε από το 0-7 στην έδρα του Πανελευσηνιακού για το Κύπελλο, πέτυχε για πρώτη φορά πέντε γκολ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετά το 1998, τότε που… θύμα του ήταν ο Αθηναϊκός. 

Το ξεκίνημα ήταν βγαλμένο από κάποιο… εφιάλτη του προπονητή του ΑΟΚ. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό (στα 48 δευτερόλεπτα) ο Κάμπος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ανδρεόπουλος προσπάθησε να διώξει αλλά κατάφερε να στείλει με εκπληκτικό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Κέρκυρας για το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει ψηλά, κέρδισε εύκολα πολλές “μπάλες” και αναπτύχθηκε υποδειγματικά. Οι Θεσσαλονικείς είχαν το.. πάνω χέρι, έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ σε δυο ακόμα περιπτώσεις και τελικά έκαναν το 0-2 με εντυπωσιακό σουτ στο 23′. Ο Μπίσεσβαρ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, δοκίμασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δεξί “παράθυρο” του Κουτζαβασίλη.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, το παιχνίδι είχε… κατηφόρα υπέρ του ΠΑΟΚ. Η Κέρκυρα ήταν σαν να μην κατέβηκε στο ματς και ο “δικέφαλος του Βορρά” έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 32΄ο Μπίσεσβαρ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του ΑΟΚ, αλλά ένα λεπτό μετά ήρθε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Καραντώνη, ο Αθανασιάδης νικήθηκε από τον Κουτζαβασίλη στην εκτέλεση του, αλλά στην επαναφορά ο Κάμπος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε… χαλαρός στην αρχή της επανάληψης, με τον ΑΟΚ να προσπαθεί να γίνει επικίνδυνος, χωρίς όμως να φτιάχνει κάποια σημαντική τελική προσπάθεια. Οι Θεσσαλονικείς όμως μόλις πάτησαν και πάλι… γκάζι και έφτασαν σε δυο ακόμα γκολ! Στο 58′ ο Μπίσεσβαρ άφησε την μπάλα στον Κάμπος κι αυτός με δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 0-4, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μάτος ανέβασε το δείκτη του σκορ -με κεφαλιά- στο τελικό 0-5. 

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Ανδρεόπουλος (77’ Αντιλέου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου (77’ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Επσταϊν, Ντουάλα

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (62’ Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα (46’ Μαλεζάς), Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες (73’ Περέιρα) και Αθανασιάδης

Στον πάγκο: Μπρκιτς, Κουλούρης, Πέλκας, Σάκχοφ

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε