Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ για Σκόκο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ που κάνει εκπληκτική σεζόν στο πρωτάθλημα της Αργεντινής φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του “δικεφάλου του βορρά”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real” o Νάτσο Σκόκο είναι το μεγάλο «μπαμ» που θέλουν να κάνουν οι Θεσσαλονικείς, αφού από την μία αποτελεί περίπτωση που συγκινεί ιδιαίτερα τον Γιώργο Δώνη και από την άλλη είναι ένας παίκτης ικανός να κάνει τον αεροδρόμιο «Μακεδονία» να… ταρακουνηθεί από τους φίλους της ομάδας, σε ενδεχόμενη άφιξή του.

Κι αν το οικονομικό φαντάζει ως ένα σοβαρό εμπόδιο για την επίτευξη ενός τέτοιου deal, υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον «υδραυλικό» να παίρνει την ελευθέρας του το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή εξάλλου αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Αλ Αΐν των ΗΑΕ στην Νιούελς Ολντ Μπόις, όπου κάνει… πράγματα και θαύματα.

Ο δανεισμός του ωστόσο λήγει τον επόμενο Ιούνιο, με την οψιόν αγοράς του να φτάνει στα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, ποσό που δύσκολα φαίνεται ότι θα διαθέσει ο σύλλογος της Αργεντινής, με δεδομένο την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα

Ηγέτης! “Πέταξε” με Κλάους ο ΠΑΟΚ, ελεύθερη…πτώση για ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε