Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Μπαμ” με Χοσέμι – “Ναυάγιο” με Καστίγιο

Κοντά σε μία πολύ σημαντική προσθήκη βρίσκεται ο δικέφαλος του βορρά αφού έχει συμφωνήσει με τον δεξιό μπακ, πρώην παίκτη της Λίβερπουλ και της Βιγιαρεάλ, Χοσέμι. Άκαρπες οι συζητήσεις για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει το “κόλπο γκρόσο” φέρνοντας στην Τούμπα έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Χοσέμι που πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα της Μαγιορκά. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς δεν θα χρειαστεί να βγάλουν πολλά χρήματα από τα ταμεία τους καθώς ο παίκτης αναμένεται να μείνει ελεύθερος.Η Μαγιόρκα χρωστάει στον Ισπανό ακραίο αμυντικό μισθούς από τον Νοέμβριο και εξαιτίας αυτού αναμένεται να μείνει ελεύθερος πολύ σύντομα.
 
Ο Χοσέμι είναι γεννημένος τον Νοέμβριο του 1979. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μάλαγα και το 2005 μεταγράφηκε στην Λίβερπουλ αφού αυτόν επέλεξε ο Ράφαελ Μπενίτεθ όταν ανέλαβε τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Την πρώτη του σεζόν έπαιξε 15 αγώνες και την δεύτερη έξι ως τον χειμώνα όπου και πήγε στην Βιγιαρεάλ με την ισπανική ομάδα να παραχωρεί τον Κρόμκαμπ στην Λίβερπουλ. Πάντως με την Λίβερπουλ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 και μάλιστα έπαιξε στα παιχνίδια του ομίλου.

Με την Βιγιαρεάλ είχε 22 αγώνες πρωταθλήματος την περίοδο 2006-07. Τον Ιούλιο του 2008 πήγε στην Μαγιόρκα και μέτρησε 25 αγώνες. Φέτος επίσης ήταν βασικός και αναντικατάστατος αφού αγωνίστηκε σε 28 αναμετρήσεις του Ισπανικού πρωταθλήματος.

 
“Ναυάγιο” με Καστίγιο
 
Το τελευταίο διάστημα οι Θεσσαλονικείς είχαν συζητήσεις με την πλευρά του Νέρι Καστίγιο ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει έγγραφο με το οποίο μπορεί να διαπραγματευτεί με ομάδα χωρίς η Σαχτάρ να έχει οικονομικές απαιτήσεις στον ενδεχόμενο δανεισμό.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος άσος ζητούσε 300.000 για δανεισμό ενός έτους, όμως οι Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας εκτίμησαν ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο παίκτης έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμισι-δύο χρόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε