Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Οι 24 του Μπερέτα για την Γερμανία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Χωρίς τους Βερόν, Αμπουμπακαρί και Αραμπατζή αναχώρησε για την Γερμανία ο ΠΑΟΚ όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. “Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ”, δήλωσε ο Βιεϊρίνια.

Συγκεκριμένα, στη Γερμανία θα πάνε οι Κρέσιτς, Γλύκος, Κουτζαβασίλης (τερματοφύλακες), Τσιρίλο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Ζουέλα, Γεωργίου, Σκέμπης, Λίνο (αμυντικοί), Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Ιβιτς, Φωτάκης, Μπαλάφας (μέσοι), Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Μίλιεβιτς, Φιλόμενο, Μουσλίμοβιτς, Αθανασιάδης και Παπάζογλου (επιθετικοί). Για τον Λίνο αποφασίστηκε να βρεθεί στη Γερμανία, διότι ακόμα και αν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για την αποθεραπεία του, πρέπει να μαθαίνει τα συστήματα και τη νέα αγωνιστική φιλοσοφία.
 
Από την πλευρά τους, οι Αραμπατζής, Αμπουμπακάρι, Βερόν παραμένουν στη Θεσσαλονίκη και αναζητούν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, ενώ οι Κουρδάκης, Τσουκαλάς και Κυριακίδης θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού. Επίσης, στη συμπρωτεύουσα θα παραμείνουν και οι τραυματίες Κριστιάνο, Σταφυλλίδης.
 
Οι Θεσσαλονικείς αναχώρησαν στις 15:30 για το Μπαντ Μπρούγκεναου με τον Βιεϊρίνια να εκφράζει την επιθύμια του να παραμείνει στον δικέφαλο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε