Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Προπονητικό αξίας 50 εκατ. ευρώ στη Θέρμη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ιβάν Σαββίδης συμφώνησε με τον Δήμο Θέρμης για την κατασκευή υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου για τον ΠΑΟΚ με την συνολική επένδυση να φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ.

Είναι γνωστό πως από την στιγμή που είδε τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Μεσημβρία ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε την… μετακόμιση της ομάδας σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που θα έδινα την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να δουλεύουν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Η επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ φαίνεται πως θα γίνει πράξη σύντομα αφού ο “δικέφαλος του βορρά” ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμο Θέρμης για αγορά της συγκεκριμένης έκτασης, στην οποία θα ανεγερθεί σύγχρονο προπονητικό κέντρο, στο οποίο θα προπονείται η ανδρική ομάδα και οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας σκοπεύει να δημιουργήσει ένα πλήρες συγκρότημα, με όλες τις ανέσεις, στο οποίο θα μπορούν να φιλοξενούνται και ξένες ομάδες, από τη βόρεια και ανατολική Ευρώπη, και στη χειμερινή διακοπή των πρωταθλημάτων τους να μπορούν να κάνουν την προετοιμασία τους.

Η συνολική επένδυση του Σαββίδη στην συγκεκριμένη έκταση θα φθάσει, όπως ο ίδιος έχει πει δημόσια και επαναλαμβάνει σε στενούς συνεργάτες του, περίπου στα 50 εκ. ευρώ!

Σαββίδης: Δεν είναι πείραμα ο ΠΑΟΚ

“Δένει” τον Αθανασιάδη ο Σαββίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε