Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-3

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διχασμένη… προσωπικότητα είχε για ακόμη ένα φιλικό ματς ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, από την οποία γνώρισε την 3η σερί φιλική του ήττα…

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε την ομάδα του να παίζει σωστά το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού αλλά στην υπόλοιπη διάρκεια παρουσιάστηκε με πολλά αμυντικά κενά αλλά και επιθετική αστάθεια. Ο Βιεϊρίνια έβαλε μπροστά τους Θεσσαλονικείς στο 9’, Τριχόνοφ, Ντέλεφ και Ζίκου σκόραραν για την ΤΣΣΚΑ και μείωσε για τον ΠΑΟΚ ο Τσουκαλάς στο 70’.

Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε με βασικούς το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αφού το φιλικό με τους Βούλγαρους είναι ένα σημαντικό τεστ, μιας και ο αντίπαλος αρχίζει το πρωτάθλημα του στις 6 Αυγούστου. Ο Ρουμάνος τοποθέτησε τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, ενώ Μαλεζάς, Σαβίνι αποτελούσαν το κεντρικό δίδυμο. Ο Αρίας σε ρόλο κόφτη με τον Φωτάκη δεξιά και τον Βιεϊρίνια αριστερά του, αν και ο Πορτογάλος έβγαινε αρκετές φορές ως δεύτερος επιθετικός. Η τριάδα της επίθεσης αποτελούνταν από τους Ρομπέρ (αριστερά), Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Αθανασιάδη στην κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, πίεσε είχε καλή κυκλοφορία και κατάφερε να προηγηθεί. Στο 26’ ο Τριφόνοφ εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό κενό και με μονοκόμματο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαλκιά. Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ κάθισε, η ΤΣΣΚΑ πήρε τον έλεγχο, εκμεταλλεύτηκε τις… τεράστιες αποστάσεις ανάμεσα σε κέντρο και άμυνα και έβγαινε άνετα στην επίθεση.

Αν μετά το 25’ ο ΠΑΟΚ κάθισε, από το 46’ ως το 60’ έπαθε… καθίζηση! Οι Βούλγαροι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα «δώρα» της άμυνας.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (56′ Σνάουτνσερ), Σαβίνι, Μαλεζάς (56′ Τσιρίλο), Αρίας, Φωτάκης (65′ Τσουκαλάς), Ρομπερ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (68′ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (56′ Γκαρσία)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε