Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Παπαδόπουλος: Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O βοηθός του Έβαντ Λίνεν μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, την προσφυγή του Κοντοέ και τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα

Μιλώντας στον “NOVAΣΠΟΡ Fm”, ο Μανώλης Παπαδόπουλος τόνισε ακόμα πως πρέπει να υπάρξει υπομονή για τις εξελίξεις στο διοικητικό από τον κόσμο, επιείκεια προς τους νεαρού παίκτες και φυσικά ενίσχυση με μεταγραφές, με 2-3 ποδοσφαιριστές που θα έχουν παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα.

Για τα τεράστια προβλήματα της ΑΕΚ: «Έχουμε συνηθίσει στις δύσκολες μέρες στην ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να επιβιώνουμε».
 
Για την προσφυγή του Κοντοέ και αν τον καταλαβαίνει: «Μπορώ να καταλάβω τον Κοντοέ. Πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως επαγγελματία. Έχει βιώσει μια δύσκολη κατάσταση για καιρό στην ΑΕΚ και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Δεν ξέρω αν το είχε συζητήσει με κάποιον πριν κάνει την προσφυγή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι σήμερα που βγήκε στη δημοσιότητα το θέμα είχε μια συζήτηση με τον κ. Λίνεν».
 
Για τη βαθμολογική φτώχεια της ΑΕΚ: «Η αγωνιστική πορεία της ΑΕΚ νομίζω ότι δείχνει όλο το προφίλ των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια καινούργια ομάδα με εντελώς νέους παίκτες. Κι αυτό φαίνεται από το ότι κάθε παιδί που έχει απλά 2-3 χρόνια εμπειρίας στη μεγάλη κατηγορία κρίνεται αρκετό για να μας βοηθήσει.
 
Χρειαζόμαστε παίκτες που να μπορούν να δώσουν μια κατεύθυνση στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια. Κατά τ’ άλλα, είναι φυσικό να θέλει χρόνο η ομάδα για να δέσει, αλλά και για μάθουν τα παιδιά τι είναι αυτό που αντιμετωπίζουν. Είναι πρωτόγνωρο και ίσως βαρύ για κάποιους. Χρειάζεται υπομονή και να μην είναι αυστηροί όσοι είναι έξω από την ομάδα. Οι προπονητές μπορούμε -και πρέπει να είμαστε αυστηροί- για να βελτιώνονται οι παίκτες και ατομικά και ως ομάδα. Οι υπόλοιποι όμως νομίζω ότι πρέπει να είναι πιο ελαστικοί».
 
Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θεωρώ ότι με κινήσεις όπως του Μητρόπουλου και 2-3 ακόμα παιδιά που έχει συζητήσει η διοίκηση για να έρθουν, θα υπάρχει ένα περιθώριο βελτίωσης για την ομάδα. Εξάλλου, αγώνα με τον αγώνα τα παιδιά γίνονται και πιο δυνατοί και στο τέλος νομίζω ότι θα είμαστε εμείς που θα υπερισχύσουμε στον αγώνα που κάνουμε».
 
Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Σταματή: «Καλό είναι να μην φορτώνουμε τον Ανδρέα με άγχος και πρόσκαιρες προσδοκίες. Ο επιθετικός, όπως ξέρετε, είναι και θέμα ρέντας. Χαιρόμαστε που ένας παίκτης που δουλεύει, ανταμείβεται στο γήπεδο. Αυτό είναι άλλωστε και το πνεύμα που πρεσβεύουμε ως ομάδα. Χαιρόμαστε λοιπόν που μας δίνει λύσεις και ελπίζουμε ότι θα το κάνει στη συνέχεια».
 
Για το αν θα πάρει σοβαρά η ΑΕΚ το στόχο του Κυπέλλου: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Η ιστορία της επιβάλλει -όποιο κι αν είναι το ρόστερ της- να κυνηγάει τέτοιους στόχους. Θέλουμε το ματς, ήταν κατά κάποιο τρόπο καλό και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα πάμε να προκριθούμε για να κάνουμε καλές γιορτές, αλλά και γιατί το θέλει πολύ νομίζω και ο κόσμος της ομάδας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε