Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παπαδόπουλος: Πιο σημαντική η Εθνική από τους “4” του Τσάμπιονς Λιγκ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πανευτυχής που στην πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο νεαρός αμυντικός της Σάλκε, που τόνισε ότι ζει ένα… όνειρο μετά απ’ όσα έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα.

 Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην τηλεόραση του «Mega»:

 
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα στο ντεμπούτο μου να σκοράρω και να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε το καλύτερο ματς της σεζόν και είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τη συνέχεια”..
 
Οσο για αυτά που ζει τον τελευταίο χρόνο είπε: “Ζω ένα όνειρο και με όσα πέρασα με τη Σάλκε και τώρα με την Εθνική. Το καλύτερο είναι τώρα με την Εθνική. Μετράει μόνο ότι νικήσαμε όχι το γκολ μου. Είναι πιο σημαντική η Εθνική από τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ”..
 
Για το πως τους έχουν υποδέχθηκαν οι “παλιοί” τόνισε: “Μας έχουν υποδεχθεί όλα τα παιδιά με πολύ καλό τρόπο. Είμαστε ενωμένοι και πιστεύω πως θα κάνουμε πολλά και μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Αγωνίστηκε σήμερα μία νέα ομάδα, αλλά τα πήγαμε καλά”.
Για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται επισήμανε: “Οπου με βάλουν και όπου μου ζητηθεί θα παίξω, ακόμα και τερματοφύλακας. Μπορώ να παίξω και αμυντικός και αμυντικό χαφ, όπου χρειαστεί”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε