Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παπανικολάου: Κατάσταση μπουρδ….!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού μετά την συντριβή από τον Παναθηναϊκό, καυτηριάζοντας τις καταστάσεις που συμβαίνουν από την αρχή της σεζόν.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς. Είχε ενέργεια, με αιφνιδιασμούς, πίεση κι έφτασε άνετη επικράτηση. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ του Ικάρου που μου παραχώρησε μέχρι και την αίθουσα του βίντεο για να προετοιμάσω την ομάδα μου”, υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπανικολάου και συνέχισε, ρίχνοντας τη… βόμβα:

“Σήμερα υποβάλω την παραίτησή μου. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η τραγελαφική κατάσταση στην ομάδα. Η δικαιολογία Παπανικολάου τελείωσε. Κάθε μέρα γίνονται τραγικά πράγματα και δε μιλάω για την οικονομική κατάσταση. Κάποιοι άνθρωποι δεν βοηθούν την ομάδα. Προσπάθησα με λεκτικά τρικ πριν από καιρό και στο παιχνίδι με τον Άρη να βοηθήσω την κατάσταση”.

Συνεχίζοντας, ο προπονητής του Ηλυσιακού, υπογράμμισε: “Σήμερα όμως τετέλεσθαι. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μου, αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους από τις 22 Αυγούστου. Ευχαριστώ τον κύριο Γαμπιεράκη που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω στην Α1. Αναλαμβάνω έμπρακτα την ευθύνη με την παραίτησή μου, πλέον πρέπει να το κάνουν και οι υπόλοιποι.

Άλλωστε, ο πρόεδρος με ενημέρωσε χθες βράδυ ότι ο κόσμος του είχε πει να παραιτηθεί από τον πάγκο ο Παπανικολάου. Έχουμε κερδίσει δύο, έχουμε χάσει άλλα δύο στο τέλος. Είχα πει στη διοίκηση πως η ομάδα αυτή μπορεί να πάει καλύτερα μέχρι το τέλος του α΄γύρου που έρχονται κρίσιμα παιχνίδια.

Μπορεί να πάει να κερδίσει οπουδήποτε η ομάδα, αλλά έπρεπε να υπάρξει ένα γερό σοκ. Σας απασχόλησα πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα, μάλωσα, μίλησα πολύ όμως έχω καθαρό το κούτελο μου και έχω μάθει να περνάω τη δική μου γραμμή, όπως μου έμαθαν παλιότεροι (όπως ο Πεδουλάκης που κάθεται δίπλα μου). Δεν μου αρέσουν τα τελεσίγραφα σε μία κατάσταση μπ…έλο. Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έκανα από τις 22 Αυγούστου. Με πόνο καρδιάς το λέω το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν θα προπονήσω ξανά τους παίκτες μου”.

Επιστροφή με 100άρα – Διέλυσε τον Ηλυσιακό ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε