Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παπασταθόπουλος: Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο διεθνής αμυντικός της Βέρντερ αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ την Παρασκευή και αναφέρεται στο τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην “Sportday”:
 
“Είναι πολύ καλή ομάδα η Ντόρτμουντ ως σύνολο, έχει πολύ καλούς παίκτες, δεν είναι όμως φόβητρο. Εγώ αυτό πιστεύω, ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να τη φοβηθεί, παίζοντας μάλιστα στο γήπεδό του. Να πιέσουν σωστά ψηλά για να κερδίσουν μπάλες και να κλείσουν τους χώρους.
 
 
Ο καλός Ολυμπιακός, ο δυνατός Ολυμπιακός του Καραϊσκάκη μπορεί να το παίξει το παιχνίδι και να το κερδίσει. Αρκεί να μην αφήσει χώρους, γιατί βγαίνουν πολύ γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Θέλουν μεγάλη προσοχή και οι τρεις επιθετικοί της.
Είναι παίκτες που αν βρουν την ευκαιρία, κάνουν τη ζημιά. Αυτό ο Ολυμπιακός πρέπει να το προσέξει πολύ. Και παράλληλα να χτυπήσει στο κέντρο της άμυνας, με τον Τζεμπούρ και τον Μιραλάς, που είναι γρήγοροι. Δεν είναι πολύ γρήγορη η άμυνα της Ντόρτμουντ.
 
Είναι καλοί χειριστές της μπάλας, είναι επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις, εκεί θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, αλλά αν ο Ολυμπιακός πιέσει σωστά και παίξει γρήγορα, θα μπορεί να κάνει φάσεις”.
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε