Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Παπούλιας προς Πιλάβιο: Κάντε έργα για να τελειώνουμε με την αθλιότητα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδειξε τον εκνευρισμό του και την απογοήτευση του από τα όσα έγιναν στον Γ. Καραϊσκάκης και ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να λάβει μέτρα για την καταπολέμηση της βίας.

Η χαρακτηριστική ατάκα του πρώτου πολίτη της χώρας ήταν: “Διάβασα τις προτάσεις σας. Θα πρέπει να τελειώνουμε με την αθλιότητα” και στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με τον Σοφοκλή Πιλάβιο

Πιλάβιος: Ηρθε η ώρα για αποφάσεις.”
Παπούλιας: “Είναι ώρα για έργα, όχι για αποφάσεις.”
Πιλάβιος: “Θέλουμε τη συνδρομή σας.”
Παπούλιας: “Την έχετε τη συνδρομή μας, ενοχλήθηκα  πολύ μ’ αυτά που είδα.”
Πιλάβιος: “Το ξέρω ότι την έχουμε την διαπίστωσα και στην προηγούμενή μας συνάντηση.”

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σοφοκλής Πιλάβιος δήλωσε:

“Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το τι συμβαίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι ανήσυχος κι εξοργισμένος. Του είπα για τις πρωτοβουλίες που θέλει να πάρει η ΕΠΟ και θα έχουμε ακόμα μια επαφή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ξέρετε καλά ότι πήρε μια πρωτοβουλία στην αρχή της σεζόν κι ακολουθεί αυτά τα βήματα. Θα ακολουθήσουν κι έργα και θα στηρίξει η πολιτεία αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Χωρίς συνεργασία δεν λύνονται τα προβλήματα. Κάνουμε προτάσεις και περιμένουμε και την συνδρομή της πολιτείας.

Αν υπάρχει βούληση απ’ όλους πιστεύω ότι θα λυθούν… Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει βούληση. Μην με ρωτάτε άλλο για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό… Ρωτήστε τους ίδιους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε