Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παππάς: Απογοητεύτηκα απο τον Ντέμη

Ο Πέτρος Παππάς διαβεβαιώνει ότι οι μέτοχοι θα συνεχίσουν να βάζουν χρήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο Πέτρος Παππάς διαβεβαιώνει ότι οι μέτοχοι θα συνεχίσουν να βάζουν χρήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Παππάς δεσμεύτηκε ότι οι μέτοχοι θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν την ΠΑΕ ΑΕΚ, έκλεισε την πόρτα στον Κοζώνη και δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον Νικολαΐδη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Ώρα Για Σπορ” ο Πέτρος Παππάς τοποθετήθηκε για τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Για τα οικονομικά δήλωσε:

“Απ’ ότι ξέρω το άνοιγμα ακούγεται αρχικά γύρω στα 66 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ουσιαστικά δεν είναι πάνω από 32 – 33 εκατομμύρια. Διότι 23 εκατομμύρια είναι τα συμβόλαια. Μετά τον Ιούνιο του 2010 και περίπου 9-10 εκατομμύρια τα τρέχοντα, που θα καλυφθούν απ’ τους μετόχους. Ήδη έχουν μπει 1,7 εκατομμύρια ενώ άμεσα θα μπουν ακόμη 2 εκατομμύρια. Εμείς θα τα βάλουμε.”
 
Για τον Κοζώνη:

“Δεν παρουσίασε ποτέ ικανά πειστήρια της οικονομικής του δυνατότητας. Έχω ζήσει στην Αμερική και μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτά που μας έδειξε. Ήταν λάθος να χαθεί τόσος χρόνος σ’ αυτή την υπόθεση. Και στην ΑΕΚ έκανε κακό.” 

Ο Κοζώνης επιστρέφει

Αναφέρθηκε και στον Ντέμη Νικολαΐδη:

Εγώ τον Ντέμη τον θαύμαζα. Όπως όλοι μας. Και τον πιστεύαμε. Ένας άνθρωπο του ποδοσφαίρου Ενωσίτη ίνδαλμα στην ομάδα μας. Κάπως έτσι βρεθήκαμε όλοι μας μέτοχοι στην ΑΕΚ το 2004. Τι να πω άλλο; Απογοητεύτηκα! Δυστυχώς… Δεν λέω. Εξακολουθώ να τον θεωρώ καλό παιδί. Όμως… απέτυχε. Έγινε μεγάλη κακοδιαχείριση και τεράστια λάθη αυτά τα χρόνια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε