Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παππάς: Δεν ανέχομαι να διασύρεται άλλο η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πέτρος Παππάς τοποθετήθηκε για την πρωτοβουλία του να καλέσει τους υπόλοιπους μετόχους προκειμένου από κοινού να δώσουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη.

«Δεν ανέχομαι να διασύρεται άλλο η ΑΕΚ και να είμαστε στο χείλος της καταστροφής. Για τον λόγο αυτόν, για πρώτη φορά στα χρονικά που ασχολούμαι με την ομάδα, ανέλαβα τέτοια πρωτοβουλία. Στην ΑΕΚ δεν έχω βάλει απλώς χρήματα, αλλά και την ψυχή μου. Έχω δώσει πάρα πολλά και δεν το λέω για να ακούσω μπράβο, μα επειδή είναι η αλήθεια. Μέσα, ωστόσο, ξέρω καλά πως αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνω. Αν αποτύχει, αν δεν τα καταφέρω, θα πάψω να ασχολούμαι όχι μόνο με την ΑΕΚ, αλλά με οτιδήποτε έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά στην “Real Sports” ο Πέτρος Παππάς.

Στη συνέχεια μίλησε για όσα τους είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης και την πρότασή του που τον βρίσκει σύμφωνο: «Οπως πονάω εγώ την ομάδα, οφείλουμε να την πονάμε όλοι μαζί. Ο Ντέμης διατύπωσε μία πρόταση που πρέπει να συζητηθεί. Έχω μιλήσει και μαζί του, και με τον Τάκη (Κανελλόπουλο). Θα έλθω σε επαφή και με τους υπόλοιπους με τον καθένα ξεχωριστά. Δεν περισσεύει κανείς, δεν πρέπει να περισσέψει κανείς. Αν θέλουμε να σώσουμε την ΑΕΚ, μπορούμε, αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Δεν θέλω να πω αν είμαι αισιόδοξος ή όχι, ούτε να μιλήσω με αριθμούς αυτή την ώρα. Ό,τι είναι να γίνει, όμως, πρέπει να γίνει γρήγορα. Ξέρω και ξέρετε πόσο ασφυκτικά είναι τα χρονοδιαγράμματα».

Από τις δηλώσεις του Παππά δεν έλειψαν και οι αναφορές στην απόφασή του να εμπλακεί με την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την μπάλα το 2004, το έκανα για δυο λόγους: αφενός γιατί όλοι στην οικογένεια, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, είμαστε ΑΕΚτζήδες, αφετέρου επειδή πίστευα σ’ ένα καθαρό προϊόν, σ’ ένα άθλημα ελκυστικό, το οποίο ο κόσμος θέλει πολύ να παρακολουθεί. Φέτος τα πράγματα μπορεί να μη χειροτέρεψαν, όμως υπάρχει ακόμη πολλή βρομιά στο ποδόσφαιρο. Και δεν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο, δεν μ’ αρέσει καθόλου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε