Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παππάς: Είμαστε εδώ για την ΑΕΚ

Απόλυτη στήριξη από τον Πέτρο Παππά προς τον Σταύρο Αδαμίδη
Απόλυτη στήριξη από τον Πέτρο Παππά προς τον Σταύρο Αδαμίδη

Δέσμευση μέσω γραπτής δήλωσης ότι μαζί με το Νίκο Νοτιά θα συνεχίσουν ως το τέλος της περιόδου την προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με την οποία μεταξύ άλλων καλεί τους “ανενεργούς” μετόχους, όπως τους χαρακτηρίζει να βοηθήσουν:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως εκ μέρους της ΑΕΚ, αλλά και προσωπικά, τους φίλους μου Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου, για τη γενναιόδωρη συνεισφορά τους, των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, κατά την αποχώρησή τους από τα κοινά της ομάδας. Δεν είχαν καμία συμβατική υποχρέωση να το κάνουν, αλλά το είδαν ως ηθική επιταγή και απέδειξαν έμπρακτα για άλλη μια φορά την αγάπη τους για την ΑΕΚ.

Μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι ΑΕΚτζήδες σαν κι αυτούς στο άμεσο μέλλον, διότι η ΑΕΚ τους έχει πραγματικά ανάγκη. Ελπίζω και οι υπόλοιποι «ανενεργοί» μέτοχοι να βοηθήσουν αντίστοιχα, ώστε να εξαλειφθούν κάποια σχετικά μικρά δάνεια, τα οποία έχουν εγγυηθεί στην τράπεζα. Εγώ δέχθηκα τις μετοχές, διότι ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι δεν θα τις έπαιρνε η Ερασιτεχνική, ενώ τα χρήματα ήταν σημαντικά για την περαιτέρω εξυγίανση της ομάδας.

Συνεχίζουμε αυτή τη στιγμή μαζί με τον κ.Νοτιά, να προσπαθούμε να δώσουμε τελικές λύσεις στο μεγαλύτερο δανειακό θέμα της ομάδας και ελπίζουμε να δούμε σύντομα αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω μέχρι το τέλος της παρούσας σεζόν τον κ.Αδαμίδη και την ομάδα του, τους οποίους και εμπιστεύομαι απόλυτα, να επιτύχουν στο έργο τους και να καταλήξουμε σε μια, από κάθε άποψη, υγιή και δυνατή ΑΕΚ, για την οποία να ξαναγίνουμε όλοι υπερήφανοι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε