Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παράδοση…τέλος – Η ΑΕΚ τα έχανε, ο Άρης το έβαλε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Άρης διεύρυνε το αήττητο σερί του στους 9 αγώνες και άνοιξε… πλώρη για τα πλέι οφ. Το γκολ του Λαζαρίδη στο 79′ έκρινε το ματς και έδωσε στους γηπεδούχους την πρώτη νίκη τους επί της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης από το 1999! Μεγάλες ευκαιρίες έχασε η Ένωση που ήταν εξαιρετική ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Σε συνάντηση-σταθμό καλεί την Τρίτη τους μετόχους ο Βούρος

 
Η εικόνα του αγώνα μπορεί να έδειχνε… ΑΕΚ, ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως είπε… Άρης. Οι γηπεδούχοι πήραν τεράστιας σημασίας νίκης χάρη στο γκολ του Λαζαρίδη, ενώ η Ένωση θα σκέφτεται για αρκετές ημέρες τον τρόπο που έχασε ένα ματς που ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλο της.
 
Ο Άρης έσπασε και μία αρνητική παράδοση που είχε κόντρα στην ΑΕΚ, αφού είχε να την κερδίσει σε αγώνα κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο Κλεάνθης Βικελίδης από το 1999.
 
Η ΑΕΚ μπήκε με τρομερή διάθεση στο Κλεάνθης Βικελίδης και στο πρώτο 20λεπτο δημιούργησε και έχασε 4 πολύ μεγάλες ευκαιρίες.
 
Η πρώτη ήρθε στο 8′ όταν ο Λυμπερόπουλος πάσαρε στον Λεονάρντο αλλά ο Βραζιλιάνος από πλεονεκτική θέση αστόχησε.
 
2 λεπτά αργότερα ο “Λύμπε” ήταν αυτός που σούταρε αλλά ο Παπαστεριανός έκανε το τάκλιν και έδιωξε σε κόρνερ. Ο έμπειρος φορ έχασε στο 12′ το άχαστο όταν ο Λεονάρντο του γύρισε τη μπάλα αλλά ο Λυμπερόπουλος φάτσα με την εστία… κατάφερε να αστοχήσει.
 
Η τελευταία ευκαιρία της Ένωσης στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 19′ με τον Σιαλμά να μην μπορεί να νικήσει τον Βελλίδη.
 
Ο Άρης ισορρόπησε μετά το 20′ αλλά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν απείλησε ουσιαστικά τον Αραμπατζή.
 
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι άλλαξαν σύστημα και βελτίωσαν την εικόνα τους, χωρίς πάντως να δημιουργούν ιδιαίτερες ευκαιρίες.
 
Η ΑΕΚ ήταν και πάλι αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ στο 67΄ με τον Σανκαρέ να κάνει σωτήριο τάκλιν και να κρατάει το μηδέν.
 
Τελικά στο 79′ επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, αφού ο Λαζαρίδης με κεφαλιά, μετά από άστοχη έξοδο του Αραμπατζή, σημείωσε το χρυσό γκολ του Άρη.
 
Οι γηπεδούχοι έμειναν για 9ο ματς αήττητοι και συνεχίζουν να ελπίζουν βάσιμα σε είσοδο στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ από την άλλη έμεινε με τις εντυπώσεις και για τρίτο ματς χωρίς νίκη.

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός (46′ Φατί), Μίσελ, Καστίγιο, Σανκαρέ, Καπετάνος (68′ Γιαννιώτας), Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (46′ Ακόστα), Ούμπιντες.


ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Γεωργέας, Κοντοές, Δέλλας, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Βάργκας (83′ Κλωναρίδης), Λεονάρντο (68′ Λαγός), Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος (46′ Μπέλεκ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε