Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παραίτηση Βεκρή με “καρφιά” σε Μαρινάκη και Μπέο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τζώνι Βεκρής παραιτήθηκε από τη θέση του εκπροσώπου της Σούπερ Λιγκ στο ΔΣ της ΕΠΟ λόγω… του Αχιλλέα Μπέου, ενώ με ανακοίνωση τους οι “πράσινοι” αναφέρονται και στην εξέλιξη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Χθες ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης διαιτητή εις βάρος του κ. Μπέου, για αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Την ίδια ημέρα, η Superleague αποφάσισε να ορίσει τον ίδιο τον κ. Μπέο ως εκπρόσωπό της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επιβεβαιώνοντας τους δημόσια κατατεθειμένους προβληματισμούς μας για το κατά πόσο ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι αυτός που πρέπει με γνώμονα τη διαφύλαξη της αξιοπιστίας και του κύρους του αθλήματος.

Οι χθεσινές “εκπλήξεις” βέβαια σ’ ό, τι αφορά τη σοβαρότητα των θεσμικών αρχών που ορίζουν την τύχη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου δεν σταμάτησαν εκεί. Το απόγευμα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έπειτα από σχεδόν δύο μήνες εφέσεων, αναβολών, και προκλητικών για το περί δικαίου αίσθημα καθυστερήσεων αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδια να κρίνει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη για συμπεριφορές που αμαύρωσαν την εικόνα του Ποδοσφαίρου μας διεθνώς!

Όσο εντυπωσιακή είναι η σύμπτωση των κρουσμάτων εκφυλισμού των θεσμών, άλλο τόσο επιβεβλημένη και αυτονόητη είναι κατόπιν αυτών η παραίτησή του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κ. Ι. Βεκρή από τη θέση του εκπροσώπου της Superleague στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, προκειμένου να μη νομιμοποιήσει με την παρουσία του καμιά παρωδία από αυτές που αναπόφευκτα προορίζεται να ζήσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε