Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παραιτήθηκε απ΄τον Παναθηναϊκό και “μετακομίζει” στον ΠΑΟΚ ο Καζάζης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με επιστολή που απέστειλε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο Στέλιος Καζάζης γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ομάδα βόλεϊ των “πράσινων”, ενώ λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στον Έλληνα τεχνικό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του “δικεφάλου”.

Αναλυτικά το κείμενο της παραίτησης του Έλληνα τεχνικού:

«Χθες είχα μια πολύωρη συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Μακρόπουλο, όπου συζητήσαμε τα θέματα της ομάδας βόλεϊ, όπως επίσης και θέματα που με αφορούν.

Θέλω να τονίσω, πως τους τελευταίους τρεις μήνες, μετά από δική μου επιδίωξη έκανα πολλά ραντεβού με όλους τους εμπλεκόμενους με το τμήμα βόλεϊ (πρόεδρο ΤΑΑ,επενδυτές,πρόεδρο Έρασιτέχνη Π.Α.Ο.) προσπαθώντας να βρω λύση στα αδιέξοδα και στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Επειδή λοιπόν τα τελευταία 3 χρόνια δέχομαι μόνο ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα.

Βάζοντας την οικογένεια μου πάνω απ’ όλα, καθώς είναι ό,τι πιο πολύτιμο στη ζωή μου, έχω την υποχρέωση να τη φροντίσω και να τη στηρίξω. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μου, στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και στο Ρούλη Αγραπιδάκη».

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστή η επίσημη πρόταση του «δικεφάλου» στον Σαλονικιό Στέλιο Καζάζη. Οι Θεσσαλονικείς θα προτείνουν συνεργασία στον Καζάζη με θέα όχι μόνο την φετινή περίοδο αλλά και την επόμενη και όλα δείχνουν πως η απάντηση θα είναι θετική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε