Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο Νιόπλιας! – Τον κρατάει ο Πατέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του στο Παγκρήτιο και δήλωσε πως παραιτείται από την τεχνική ηγεσία των “πρασίνων”, ωστόσο μετά από επικοινωνία με τον Νικόλα Πατέρα, ανακάλεσε.
 

“Θα επιδιώξω να συναντηθώ μέσα στην εβδομάδα με τον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται το καλοκαίρι να είσαι ο καλύτερος προπονητής και τώρα να είσαι ο περίγελος”, είπε βουρκωμένος στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη (4-1).

Η αντίδραση ήταν άμεση… Όταν ο Σισέ έμαθε την είδηση, “έπεσε” πάνω στον Νιόπλια και του είπε: “Κόουτς δεν θέλουμε να φύγεις, να παραμείνεις οπωσδήποτε, είμαστε μια ομάδα”. Αμέσως μετά, ο Γάλλος σταρ μίλησε με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος πήρε στη συνέχεια στο τηλέφωνο τον Νίκο Νιόπλια και του μιλούσε για περίπου 10 λεπτά. Ο Έλληνας τεχνικός φάνηκε πως άκουσε αυτά που ήθελε από τον πρόεδρο του ΠΑΟ που μεταξύ άλλων φέρεται πως του είπε: “Νίκο μείνε. Εμείς θα φύγουμε μαζί…” Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της διοίκησης στον Νιόπλια και κατάφερε να τον μεταπείσει και να μείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Κίνηση που έγινε εν θερμώ υποστήριξε πως ήταν η παραίτηση του Νίκου Νιόπλια ο Κώστας Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων» υποστήριξε πως δεν τίθεται θέμα προπονητή στους πρωταθλητές, οι οποίοι με εμφανίσεις σαν αυτή κόντρα στον Εργοτέλη θα πανηγυρίσουν και πάλι τον Μάιο.

“Η παραίτηση του Νίκου Νιόπλια έπρεπε να ανακληθεί και αυτό συνέβη» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Αντωνίου κατά την έξοδό του από το Παγκρήτιο στάδιο, στα οποία πρόσθεσε: “Όλα έγιναν κάτω από πίεση. Είναι λογική η πίεση σε μεγάλες ομάδες, αλλά μπορεί να την αντέξει”.

Αναφερόμενος στη νίκη του “τριφυλλιού” υπογράμμισε: “Κάναμε μια εμφάνιση που κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Μέχρι το Μάιο εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές Ελλάδας και για να αλλάξει αυτό πρέπει κάποιος να μας πάρει τον τίτλο. Αν συνεχίσουμε όπως σήμερα εμείς θα είμαστε και φέτος πρωταθλητές”.

Νωρίτερα για  το παιχνίδι ο Νιόπλιας τόνισε: “Κερδίσαμε δίκαια το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το διεκδικήσαμε μέχρι τέλους. Αντιδράσαμε καλά μετά την Κοπεγχάγη, τόσο καλά όσο πέρυσι μετά από άτυχα αποτελέσματα. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν οι καλύτεροι.Δεν ξεχάσαμε ξαφνικά την μπάλα ή να είμαστε καλή ομάδα. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια, μια συνέχεια πολύ δύσκολη, αλλά αν η ομάδα μπορέσει να κρατηθεί στο δύσκολο πρόγραμμα, σιγά-σιγά θα βρίσκει τον καλό της εαυτό και στο τέλος θα γίνει ότι και πέρυσι. Χρειαζόμασταν αυτή την εμφάνιση για πολλούς και διάφορους λόγους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε