Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης! – Ο Βρύζας νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη πως “τελείωσε” από τον προεδρικό θώκο της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, ενώ λίγο αργότερα σε γραπτή του δήλωση τόνισε: “Φεύγω για να υπάρξει ενότητα”. Το ΔΣ της ΠΑΕ συνεδρίασε και έδωσε το χρίσμα του προέδρου στον Ζήση Βρύζα.

Η απόφαση του Θόδωρου Ζαγοράκη να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πλέον οριστική και έχει ανακοινωθεί και στους συνεργάτες του στην ΠΑΕ και στον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πάντως ότι θα ήθελαν να συνεχίσει.  Ωστόσο ο Ζαγοράκης εμφανίζεται ανένδοτος και δεν παίρνει πίσω την απόφαση του. “Τελείωσα. Δεν συνεχίζω”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Λίγο αργότερο αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ γραπή δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Σε αυτή αναφέρει:

“Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν’ ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής.

Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ’ αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ’ όλα…

Με τιμή
Θόδωρος Ζαγοράκης”.

Μετά την αποχώρηση του Ζαγοράκη, το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεδρίασε για 1,5 ώρα και αποφάσισε να δώσει την προεδρία στον Ζήση Βρύζα. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη το Δ.Σ. της Εταιρίας αποφάσισε ομόφωνα της θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου να αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας και του αντιπροέδρου ο Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο.

Θεωρούμε τη θητεία του από τη θέση του προέδρου εξαιρετικά επιτυχημένη και στέρεα βάση για τη μετέπειτα ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη της ομάδας.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.”

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε…

Για την κρισιμότητα της κατάστασης: «Αποδέχτηκα την ομόφωνη πρόταση του διοικητικού συμβουλίου και αφού μίλησα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τον κ. Κατσαρή και απορρίψαμε άλλη λύση γιατί θα χρειαζόμασταν άλλους δύο μήνες, καταλήξαμε πως ο ΠΑΟΚ λόγω του έχει διάφορα θέματα όπως αυτό της δανειοδότησης δεν θα έπρεπε να μείνει ακέφαλος για μια μέρα».

Για το αν σκέφτηκε να αναλάβει κάποιο άλλο άτομο δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα έφευγε μαζί με τον Ζαγοράκη:
«Το έχω δηλώσει αυτό. Η πίεση ήταν μεγάλη, οπότε πάρθηκε αυτή η απόφαση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα».

Για το πόσο θα μείνει στην προεδρία:
«Κατ’ αρχήν είναι μέχρι τον Μάιο που λήγει η θητεία μας. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το καλό του ΠΑΟΚ».

Για τον τρόπο αποχώρησης του Θόδωρου Ζαγοράκη:
«Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στον ΠΑΟΚ έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για όλους τους προέδρους. Ξέρουμε πως η στιγμή είναι δύσκολη, αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να δουλέψουμε».

Ατρόμητος στην Τούμπα – Πρόκριση στην παράταση και ντου οπαδών (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε