Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παραλίγο ξύλο στη ΓΣ συνέλευση του Πανιωνίου – Παραιτήθηκε ο Βεντούρης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι διαφωνίες για την πρόταση των Κύπριων επενδυτών άναψε τα αίματα και απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ των μελών της ΠΑΕ στη ΓΣ η οποία τελικά αποφάσισε να μπλοκάρει την πρόταση και έτσι ο Γεράσιμος Βεντούρης οδηγήθηκε στην παραίτηση.

Τελικά η επεισοδιακή γενική συνέλευση αποφάσισε να μην συνεχιστούν οι συζητήσεις με τους Κύπριους επινδυτές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Γεράσιμου Βεντούρη.

Νωρίτερα υπήρξε μεγάλη ένταση όταν έγινε πρόταση για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο και θα λάμβανε τελικά την απόφαση για το αν και κατά πόσο θα γίνει αποδεκτή η πρόταση των Κύπριων επενδυτών.

Η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων ήθελαν να γίνει εκλογή νέου ΔΣ της ΠΑΕ από τη ΓΣ του Ερασιτέχνη, ενώ υπήρξε και ο εκπρόσωπος των Ιώνων, που κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του Γεράσιμου Βεντούρη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης ζήτησε να γίνει απευθείας ψηφοφορία για την πρόταση των Κυπρίων επενδυτών και αν δεν γινόταν αποδεκτή τότε να ακολουθούσε η εκλογή του νέου ΔΣ.

Αρκετοί εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για το αν και κατά πόσο η πρόταση είναι αληθινήμ ενώ ο εκπρόσωπος των Πανθήρων είπε ότι είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Κύπριων επενδυτών και τους ζήτησε να δεσμευτούν για την καταβολή των 600.000 ευρώ μέχρι τις 11 Ιουλίου, ενώ έκανε λόγο για κενά στην πρόταση για την κατάθεση επιπλέον 3 εκατ. ευρώ και τόνισε πως δεν πήρε απαντήσεις.

Λίγο αργότερα σε έντονο ύφος είπε: “Νιώθω ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού. Έχουμε βαρεθεί εδώ κι ένα μήνα. Καθόμαστε και μιλάμε για χρέη που έχετε δημιουργήσει εσείς και μόνο εσείς. Αν θέλετε να ξεκινήσουμε πόλεμο, μπορούμε να το κάνουμε.”

Ο Γεράσιμος Βεντούρης έσπευσε να απαντήσει: “Είχαμε πολλές διαφωνίες όλον αυτό τον καιρό και γι’ αυτό έχει τραβήξει τόσο πολύ το θέμα. Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε