Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παραμένει στην Άρσεναλ ο Φάμπρεγκας

ΦΩΤΟ REUTERS
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας απολογήθηκε στους φίλους των “κανονιέρηδων”, αποκάλυψε δύο προτάσεις της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του και τόνισε πως θα μείνει και την επόμενη σεζόν στο Λονδίνο.

Αναλυτικά, η δημόσια τοποθέτηση του Ισπανού στο Sky Sports:

Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φίλους της Άρσεναλ για το γεγονός πως δεν τοποθετήθηκα νωρίτερα σχετικά με το μέλλον μου, αφού δεν υπήρχε ενημέρωση μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν μπορώ να κρύψω το γεγονός πως με ενδιέφερε η προοπτική της Μπαρτσελόνα. Είναι η ομάδα όπου έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο. Η Βαρκελώνη είναι η πόλη όπου γεννήθηκα, εκεί είναι οι φίλοι και η οικογένειά μου και η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που ονειρεύομαι να παίξω. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο που δεν θα ήθελα να αγωνιστούν σε αυτό το κλαμπ. Συζήτησα με τον Αρσέν Βενγκέρ τόσο από κοντά, όσο και από το τηλέφωνο τους τελευταίους μήνες και παρά το γεγονός πως το περιεχόμενο της συζήτησης θα παραμείνει ανάμεσά μας, το σίγουρο είναι ότι η Μπαρτσελόνα έλαβε αρνητική απάντηση δύο φορές σε επίσημες προτάσεις που κατέθεσε στην Άρσεναλ.

Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και σέβομαι απόλυτα την απόφαση της Άρσεναλ να μην με πουλήσει. Οφείλω πολλά στο σύλλογο, τον προπονητή, τους οπαδούς και σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις τους. Τώρα, συγκεντρώνομαι στη νέα αγωνιστική περίοδο με την Άρσεναλ. Μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς ότι τώρα, που έκλεισε το θέμα, είμαι 100% συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις με την Άρσεναλ. Είμαι ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και σε κάθε μου βήμα μέσα στο γήπεδο θα σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Το ενδιαφέρον μου στρέφεται αποκλειστικά στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και βάζω τέλος στην όλη υπόθεση της μεταγραφής μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε