Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παραμένει στον ΟΦΗ ο Μαχλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Νίκος Μαχλάς αποδέχθηκε την πρόταση του δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη στην γενική συνέλευση της ΠΑΕ και συνεχίζει στην προεδρία της.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ το αποτελούν οι: Νίκος Μαχλάς, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Ανδρέας Μανουσάκης, Αντώνης Κουτάντος, Λευτέρης Κουγιουμουτζής, Γιώργος Καλουτσάκης, Γιώργος Στεφανουδάκης και το νέο μέλος, Κώστας Σουβλής.
 
Αρχικά, στη Γ.Σ., το λόγο πήρε ο Κουράκης, που πρότεινε: “Το Δ.Σ. παραιτήθηκε και η εξέλιξη αυτή μας αιφνιδίασε. Ήταν άνθρωποι που μόχθησαν, έτρεξαν. Είμαστε απροετοίμαστοι ως ομάδα, ξεκινάει το πρωτάθλημα και εμείς δεν είμαστε έτοιμοι. Θέλω να κάνω την εξής πρόταση και ειλικρινά θέλω να παρακαλέσω και τον πρόεδρο και το Δ.Σ. να την αποδεχτεί. Και να δώσουμε ένα λόγο τιμής ότι όλοι θα είμαστε δίπλα τους. Πρέπει να παραμείνουν στο Δ.Σ. του ΟΦΗ, να τους στηρίξουμε, να προγραμματίσουμε νέα Γ.Σ. και να συζητήσουμε ξανά όλοι και τότε είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα. Προτείνω να μείνουν όλοι και με τη δική σας έγκριση. Να παραμείνουν από το δικό σας χειροκρότημα. Θα φανεί αν θέλετε να παραμείνουν”.
 
Ο Νίκος Μαχλάς τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, όλο το συμβούλιο, τον Γιάννη Κουράκη, παλιούς και νέους μετόχους που είναι δίπλα μας. Θέλαμε να κάνουμε μια δίκαιη Γ.Σ. Ο σκοπός που παραιτήθηκα ήταν να μην κλείσουμε την πόρτα σε κανέναν και να δείξουμε έμπρακτα ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο. Να μπουν άνθρωποι και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που εμείς ξεκινήσαμε. Αποδέχομαι την πρόταση του κυρίου Κουράκη και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Δεν θα αφήσω την ομάδα στα δύσκολα και με όλους εσάς, τον Ερασιτέχνη που έχει προσπαθήσει για να έρθει ξανά η ηρεμία στην ομάδα μας. Δείξαμε έμπρακτα ότι οι πόρτες είναι ανοικτές.
 
Είναι κάποια πράγματα στη ζωή που δεν μπορείς να τα αφήσεις. Εγώ ήθελα να αποχωρήσω, αλλά είδα όλο αυτό που έγινε το τελευταίο διάστημα… αλλά και να δείξουμε ότι κανένας δεν καπαρώνει καμία καρέκλα. Δείξαμε τη δημοκρατία στο μεγαλείο της. Καλέσαμε ανθρώπους να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν θα αφήσω την ομάδα και για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του κυρίου Κουράκη. Είπα, όμως, ότι τα άτομα του Δ.Σ. που με βοήθησαν ότι έπρεπε να μείνουν. Πρόσφεραν πολλά οι κύριοι Αμπαρτζάκης, Μανταδάκης και τους ευχαριστώ όλους. Ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο κόσμος θέλουμε να μας βοηθήσει με εισιτήρια διαρκείας και εμείς θα τρέξουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Το βαρύ φορτίο μπορώ να το αντέξω, αλλά όχι μόνος. Καλώ όλον τον κόσμο που είναι στο πλευρό μας να παραμείνει δίπλα μας. Έχουμε τον δήμαρχο κοντά μας και θα γίνουμε πάλι μια γροθιά όπως ήμασταν. Δεν ήθελα να τρέξω καμία μεταγραφή αν δεν ξεκαθάριζαν τα πράγματα. Αυτό έγινε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ενισχυθεί η ομάδα”.
 
Στη συνέχεια, πήρε και πάλι το λόγο και ο Γιάννης Κουράκης: “Τούτη την στιγμή δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο. Είμαστε στο παραπέντε, σε λίγες ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα. Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε όπου δόθηκε μια μάχη, ανατέλλει ξανά ο ήλιος. Σε αυτήν την προσπάθεια πρέπει να είμαστε μαζί ενωμένοι, κόσμος και διοίκηση. Η πρόταση είναι να ξεκινήσει η ομάδα έχοντας όλο αυτό το περιθώριο ώστε να ενισχυθεί η ομάδα. Να συζητήσουμε και να κουβεντιάσουμε με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, ούτως ώστε να εξυγιανθεί οικονομικά η ομάδα. Ο ΟΦΗ με τον κόσμο του μπορεί να κάνει θαύματα. Είμαι αισιόδοξος αλλά θέλει δουλειά. Θα είμαι δίπλα στον ΟΦΗ που αυτό το ιστορικό σωματείο περνάει δύσκολες στιγμές. Κάνω έκκληση σε όλους για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και μέσα από αυτήν την συλλογική προσπάθεια, θα πάνε όλα καλά. Μόνος στόχος είναι η εκκίνηση της ομάδας. Πρέπει να τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες και στην συνέχεια με καθαρή σκέψη θα έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε καλύτερα την ομάδα. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια. Με το καλημέρα είναι 2 εκ. ευρώ τα έξοδα όμως θα έρθουν αύριο ή μεθάυριο 300.000 χιλιάδες ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αυτή η ημέρα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε