Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Παραμιλάς με Μιραλάς, ΟΣΦΠ – Πανιώνιος 5-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Βέλγος επιθετικός έκανε για ακόμα μία φορά τον κόσμο του Ολυμπιακού να παραμιλάει πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Τοροσίδης, Πάντελιτς και Ριέρα τα υπόλοιπα τέρματα των “ερυθρολεύκων” που ξέφυγαν και πάλι 4 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα
 
Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Ολυμπιακός έκανε το χειρότερο του πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα όμως ο Βέλγος με ένα φανταστικό γκολ στο 34ο λεπτό έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του Πανιωνίου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι “κυανέρυθροί” βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση και οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν… πάρτι στις αντεπιθέσεις.

Στο 51΄ο Τοροσίδης έκανε το 2-0, ενώ στο 69΄ “χτύπησε” και πάλι ο Μιραλάς μετά από ασίστ του Ριέρα. Από τον χορό των γκολ δεν μπορούσε να λείπει ο Μάρκο Πάντελιτς ο οποίος στο 77΄, έξι λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Είχε προηγηθεί ανατροπή του Μάχο στο Νέμεθ μέσα στην περιοχή με την διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ριέρα στις καθυστερήσεις σκοράροντας απέναντι στον αδερφό του.

 
Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός ξέφυγε και πάλι 4 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ο οποίος την Δευτέρα δοκιμάζεται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.
 
Οι συνθέσεις:
 
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (61′ λ.τρ. Μοδέστο), Τοροσίδης, Μοϊσές, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ (71′ Πάντελιτς), Φετφατζίδης, Ριέρα, Μιραλάς (77′ Νέμεθ).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (83′ Κολοβός), Σάμαρης, Γουνδουλάκης (59′ Χίκα), Ριέρα, Μπάλαμπαν (65′ Κούκετς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε