Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παράπονα Αγγελόπουλων στον Βασιλακόπουλο! – Οι διαιτητές του τρίτου τελικού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αν και από την αρχή της χρονιάς απήχαν από όλες τις κληρώσεις των διαιτητών αυτή τη φορά πήγαν, όχι για να δουν ποιοι θα είναι οι άρχοντες του τρίτου τελικού, αλλά για να μιλήσουν με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν μίλησαν δημόισια μετά το 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ, αλλά επέλεξαν να εκφράσουν τα παράπονα τους στον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΕΟΚ και συνομίλησαν με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασαν τη δυασρέσκεια τους για τη διαιτησία στο δεύτερο τελικό.

Πάντως δεν κάθισαν να παρακολουθήσουν την κλήρωση των τριών διαιτητών του τρίτου τελικού, πιστοί στη θέση τους να μην μετέχουν στις διαδικασίες λόγω του ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή αλλαγή στην ΚΕΔ παρά την επιστολή που είχαν στείλει στην αρχή της σεζόν.

Διαιτητές του τρίτου τελικού είναι οι Γκόντας, Κορομηλάς, Αφεντουλίδης. Στην περίπτωση που υπάρξει τέταρτος τελικός στο ΟΑΚΑ θα σφυρίξουν οι Πηλοϊδης, Καρακατζούνης και Ταναντζής.

“Προκλητικός και εριστικός ο Τεόντοσιτς”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε