Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Παράπονα Σάντος για τη διαιτησία

Στην γρήγορη κάρτα του Γκαρσία στάθηκε ο Σάντος
Στην γρήγορη κάρτα του Γκαρσία στάθηκε ο Σάντος, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη γρήγορη κάρτα που δέχτηκε ο Γκαρσία στο ματς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τον τρόπο που έκλεισε τα ατού της ομάδας του. 

“Είναι ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από την κίτρινη κάρτα που δόθηκε μόλις στα 30 δευτερόλεπτα. Αυτό δεν το χω ξαναδεί, μάς δημιούργησε νευρικότητα. Αυτό ο Αρης το εκμεταλλεύτηκε, πήρε την πρωτοβουλία και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ. Εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε σε ένα ματς πολύ μπερδεμένο με πολλά φάουλ και εύκολες κάρτες προς την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να τους κάνουμε να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος κι εκεί που πήγαμε να κάνουμε κάτι, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ, ένα πραγματικά πολύ όμορφο γκολ αλλά είχαμε κι εμείς ευθύνη. Από κει και πέρα το ματς πέρασε στην ιστορία, δεχτήκαμε δύο αποβολές και όλα τελείωσαν.
Νομίζω ότι υπήρχε μια διαφορά όσον αφορά το κριτήριο μεταξύ των δύο ομάδων, είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω να αναγνωρίζω κάτι τέτοιο. Αξίζουν, πάντως, συγχαρητήρια στον Αρη που κατάφερε και μάς μπλόκαρει¨ δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Από την πλευρά του ο Κούπερ τόνισε:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Είναι απίστευτο το συναίσθημα που σου δημιουργείται όταν βλέπεις πως πανηγυρίζουν. Το συναίσθημα αυτό έχει να κάνει με την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού και  γιατί στο ντεμπούτο μου στον πάγκο, υπήρξε η βαριά ήττα στο ματς της Τούμπας.

Η ομάδα ήταν ανώτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε ένα πέναλτι, πέτυχε δύο γκολ και πίεσε σε όλους τους χώρους σωστά. Ήμασταν σίγουροι αμυντικά, σχεδόν δεν κινδυνεύσαμε και δεν υπήρξαν ευκαιρίες στην εστία μας. Δουλέψαμε σωστά στην φυσική κατάσταση και στην κυκλοφορία της μπάλας. Πιστεύω μάλιστα ότι θα μπορούσαμε να διευρύνουμε και άλλο το σκορ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε