Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παρασκευή με ντέρμπι – Ολυμπιακός – ΑΕΚ (21.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το μεγάλο ματς της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται σήμερα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι με την ψυχολογία στα ύψη μετά το θρίαμβο στην Τούμπα, θέλουν το τρίποντο που θα τους φέρει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΚ αναζητά τη νίκη που θα λειτουργήσει σαν… βάλσαμο στις πληγές της.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού και ο Ιμπαγάσα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Με Ιμπαγάσα αλλά χωρίς Ντιόγκο ο Ολυμπιακός

Μιραλάς: Ποιος είναι ο Λαζάρ; Ας δει το γκολ σε βίντεο

Καζίμ: Είμαι “κόκκινος” – Ούτε σαν ιδέα στον Παναθηναϊκό

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Μέγερι, Τοροσίδη, Χολέβας, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Η ΑΕΚ από την άλλη πηγαίνει στο Γ. Καραϊσκάκης ως αουτσάιντερ και θέλει να πάρει τη νίκη που θα επουλώσει αρκετές από τις ανοιχτές πληγές της.

Με 22 παίκτες στο Γ. Καραϊσκάκης η ΑΕΚ

Ο Κωστένογλου είδε τους Μανωλά, Δέλλα, Μάκο να προπονούνται κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Αραμπατζή, Κοντοέ, Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα, Μάκο, Καφέ, Βάργκας, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλο.

Το ματς θα ξεικινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA, ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωσε από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε