Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παράσταση Ιμπαγάσα, αποθέωση Βαλβέρδε και εντυπωσιακή “πεντάρα” κόντρα στη Ρόμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άριελ Ιμπαγάσα σημείωσε ένα γκολ, δημιούργησε ένα ακόμη δείχνοντας ότι θα είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι. Χειροκροτήθηκε ο Μπαμπτίστα. “Όλα ανοιχτά” δήλωσε ο Μοντάλι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στο Γ. Καραϊσκάκης και οι οπαδοί του Ολυμπιακού του επιφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή. Ο Βάσκος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν και τις επόμενες ημέρες θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις.
 
Εκτός από τον Ισπανό τεχνικό, χειροκροτήθηκε και ένας αντίπαλος των ερυθρόλευκων. Ο Ζούλιο Μπαμπτίστα χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους που θέλουν το “θηρίο” στο λιμάνι.
 
Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Τζιαν Πάολο Μοντάλι που τιμήθηκε πριν τη σέντρα του αγώνα δήλωσε ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον Βραζιλιάνο και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα.
 
Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός αν και είχε αρκετές απουσίες παρουσίασε καλό πρόσωπο επιθετικά, όχι όμως και αμυντικά. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν να δείξουν πράγματα στον Βαλβέρδε και οι περισσότεροι τα κατάφεραν. Το τελικό 5-1 σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους του Ολυμπιακού που πάντως εξέφρασαν αρκετές φορές τη δυσαρέσκεια τους προς κάποιους παίκτες.
 
Ο Ντιόγκο αποδοκιμάστηκε από μερίδα φιλάθλων κατά την παρουσίαση, ενώ Όσκαρ και Μαρέσκα τα “άκουσαν” αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους.
 
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, αφού μόλις στο 6′ ο Ιμπαγάσα με αριστερό σουτ και αφού πρώτα είχε κάνει όμορφη προσποίηση, άνοιξε το σκορ.
 
Στο 11′ απάντησε η Ρόμα με τον Μενέζ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Ραούλ Μπράβο και να πλασάρει ιδανικά τον Νικοπολίδη.
 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για τον Ολυμπιακό. Η Ρόμα είχε δύο δοκάρια μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών αλλά μετά το 50′ και μετά το Γ. Καραϊσκάκης είχε “κατηφόρα”.
 
Σε αυτό βέβαια έπαιξαν ρόλο και οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Ρανιέρι. Πάντως ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο και σημείωσε τέσσερα τέρματα.
 
Στο 52′ ο Ιμπαγάσα με εκπληκτική σέντρα έβγαλε μόνο του τον Ντουντού που δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
 
Ο Ριέρα στο 55′ έπεσε στο χορτάρι τραυματίας αλλά λίγο αργότερα σηκώθηκε και φάνηκε ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
 
Στο 60΄ο Ζαϊρί έδωσε μισό γκολ στον Μήτρογλου ο οποίος πλάσαρε σωστά ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ.
 
Από εκεί και μετά ανέλαβαν δράση οι πιστιρικάδες. Ο Φετφατζίδης στο 77′ και ο Σοϊλέδης στο 83′ έδειξαν στον Βαλβέρδε ότι αξίζουν ευκαιρίες φέτος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε