Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παράταση για Βιντιάδη και ΑΜΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Να μας δείξει χρήματα ο Βιντιάδης ή να σταματήσει να μοιράζει ελπίδες στον κόσμο”, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Ανδρέα Δημητρέλο στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία αποφάσισε νέα ΓΣ στις 4 Μαρτίου και με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε να οριστεί η επόμενη γενική συνέλευση τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 16:00 και στην οποία -αν δεν μπει ο Βιντιάδης ή άλλος επιχειρηματίας εκτός της οκταετίας- θα προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου -που θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο- με τιμή μετοχής τα 0.30 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η αρχική επιθυμία ήταν να γίνει η γενική συνέλευση πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο για τις 3 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ ο Ανδρέας Δημητρέλος ρωτήθηκε αν έχει δει τα χρήματα του Δημήτρη Βιντιάδη για να απαντήσει: “Εχω δε σε εξτρέ τραπέζης τα 9 εκατομμύρια ευρώ”. Ο Αντώνης Ηλιόπουλος απάντησε και εξέφρασε την επιθυμία να τα δει και ο ίδιος: “Από εδώ και στο εξής εμείς θα ψάχνουμε τον Βιντιάδη και όχι αυτός την ΑΕΚ”, είπε χαρακτηριστικά. Ο Δημητρέλος ανταπάντησε πως δεν είναι αναγκασμένος να δείξει τα χρήματα, με τον Αντώνη Ηλιόπουλο να επιμένει: “Ο Βιντιάδης πρέπει να μας δείξει εγγυητική τραπέζης. Να δούμε αν τα έχει. Να δούμε αν έχει χρήματα! Είτε μπει είτε δεν μπει”.

“Θα μεταφέρω το αίτημά σας στο Βιντιάδη μόλις επιστρέψει από την Αγγλία την Παρασευή και θα του προτείνω το αίτημά σας να έρθει στο νέο ΔΣ την επόμενη Τετάρτη στα Σπάτα για να σας κάνει ο ίδιος ενημέρωση”, υπογράμμισε από την πλευρά του ο Δημητρέλος, ο οποίος εξέφρασε συνάμα την απορία του προς τον Ηλιόπουλο για το επίμονο ενδιαφέρον του για τον Δημήτρη Βιντιάδη. “Θέλω να μάθω όλη την αλήθεια! Να αποδείξει ότι έχει χρήματα ή να σταματήσει να μοιράζει ελπίδες στον κόσμο της ΑΕΚ”, ήταν η ξεκάθαρη απάντησή του.

Επίσης, ειπώθηκε στο ΔΣ πως σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί η παραίτηση του Ανδρέα Δημητρέλου, τότε στη νέα ΓΣ (4 Μαρτίου) οι μέτοχοι και οι Σαπόρτερς δεν έχουν να προτείνουν άλλη διοίκηση, όπερ σημαίνει πως η ΑΕΚ θα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτοδικείο, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Μπρουσιάνος, ζήτησε από όλους ενωτικό κλίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε