Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παρέλαση με…τεσσάρα στην Κέρκυρα – Γκολ και θέαμα από ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πιάνοντας σπουδαία απόδοση ο “δικέφαλος του Βορρά” διέλυσε την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων με 4-0 παραμένοντας μόνος τέταρτος στη βαθμολογία. Γκολάρες από Γκαρσία (από εκτέλεση κόρνερ) και Αθανασιάδη. Πολύ καλή εμφάνιση και δυο τέρματα από Λαζάρ

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

“Βόμβα” Μπόλονι:Σκέφτομαι να φύγω – Ήθελα να πάω στην τουαλέτα αλλά με απέβαλαν

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στην Κέρκυρα στο νησί των “Φαιάκων” και επέστρεψε στις νίκες με το εντυπωσιακό 4-0

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρο στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 15′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πάμπλο Γκαρσία (!) και διπλασίασαν τα τέρματα τους με γκολ του Αθανασιάδη (45+2) (η δημιουργία ήταν του Λαζάν)

Στο δεύτερο μέρος ο Ρουμάνος από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με δύο γκολ στο 54′ και στο 64′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Να τονίσουμε πως υπήρξε μικροεπεισόδιο στην φυσούνα του γηπέδου (στην ανάπαυλα), με τον διαιτητή να αποβάλει τον Λάζλο Μπόλονι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, εξαιτίας διαπληκτισμού που είχε.

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο (43′ λ.τρ. Ηλιάδης), Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ (22′ λ.τρ. Βενέτης), Κοντοδήμος, Ερίθε, Γραμμόζης, Καραλής, Καλαντζής, Ιωάννου (71′ Μπάρκογλου), Μαρτίν.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο (77′ Μπαλάφας), Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ (70′ Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (70′ Γεωργιάδης), Λίνο, Γιάννου, Αθανασιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε