Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παρελθόν από ΠΑΟ ο Σπανούλης-Υπογράφει στον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν περιμένει άλλο την απάντηση του Βασίλη Σπανούλη και στρέφεται στον Μακιντάιρ την ώρα που ο διεθνής γκαρντ προβάρει τα “ερυθρόλευκα”. Διαψεύδει ο μάνατζερ του παίκτη.

Μετά από 4 χρόνια χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να απαντήσει θετικά στην εξωπραγματική πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός.

 
Οι “πράσινοι” περίμεναν εδώ και μέρες την απάντησή του στην πρότασή τους για περίπου 2εκ. ευρώ ετησίως σε τριετή συμφωνία, ωστόσο, αυτή δεν ήρθε ούτε σήμερα, κάτι που τους αναγκάζει να κλείσουν το φάκελο με την υπόθεσή του.
 
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Σπανούλης μπορεί να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ κάτι ανάλογο είχε να συμβεί από το 1994 όταν οι “ερυθρόλευκοι” είχαν αρπάξει από τους “πράσινους” τον Σάσα Βολκόφ.

Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη διέψευσε πως ο πελάτης του έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

“Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Δεν υπάρχει ούτε υπογραφή συμβολαίου, ούτε συμφωνία, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Είναι ψέματα”, τόνισε, αν και το ρεπορτάζ αναφέρει πως με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Λαρισαίος γκαρντ είναι πιο κοντά στο λιμάνι από ό,τι στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε