Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παρελθόν ο Κοστάνσο – Ανακοίνωσε Κάρολ ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να απαλλαγούν από τον Φράνκο Κοστάνσο αφού έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό και προχώρησαν άμεσα στην αντικαταστασή του με τον Ρόι Κάρολ του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί είχαν προλάβει να γνωστοποιήσουν τη μετεγγραφή του Κάρολ στον Ολυμπιακό η οποία θα κοστίσει στους ερυθρόλευκους περίπου 300.000 ευρώ.

Το εμπόδιο που υπήρχε ήταν ο Φράνκο Κοστάνσο. Ο Αργεντινός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησε τελικά να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η ανακοίνωση για τον Κοστάντσο:

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση τη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φράνκο Κοστάνσο.”

Η ανακοίνωση για τον Κάρολ:

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόι Κάρολ από τον Ο.Φ.Η. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο.”

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Ρόι Κάρολ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τέτοιο σύλλογο. Είναι μεγάλη μου τιμή το να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού. Περιμένω με ανυπομονησία τα παιχνίδια του Europa League και την επιστροφή μου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω του χρόνου να παίξουμε στο Champions League, καθώς όλοι θέλουμε να παίζουμε σε κορυφαίο επίπεδο, όμως για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε