Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Παρέμβαση Παπούλια για τα “αίσχη” στο Γ. Καραϊσκάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήρε θέση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι “αιωνίων”. Σε 17 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία. “Ντου” στον βοηθό Τρύφωνα.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα παλαιμάχων της Εθνικής ομάδας με την Μπαρτσελόνα που διεξήχθη στα Γιάννενα, ο Κάρολος Παπούλιας αναφέρθηκε στα θλιβερά γεγονότα του ντέρμπι:

“Όσοι αγαπάμε τον αθλητισμό λέμε όχι στη βία και πρέπει να συστρατευτούμε για την καταπολέμησή της. Είναι απαράδεκτο μία μικρή μειοψηφία να αμαυρώνει τον αθλητισμό. Θέλουμε να γυρίσουμε τον αθλητισμό εκεί που τον ξέραμε εμείς οι βετεράνοι για να τον γνωρίσουν και τα νέα παιδιά.”

Οι εικόνες ντροπής έχουν κάνει ήδη το γύρο του κόσμου και το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται για ακόμη μία φορά… στη σέντρα.

Η αστυνομία προχώρησε σε 17 συλλήψεις, 16 εξ αυτών κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας ενώ ένας συνελήφθη για ρίψη αντικειμένων στις αστυνομικές δυνάμεις.

Η επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στους παίκτες του Παναθηναϊκού – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Την επομένη του μεγαλύτερου ντέρμπι στην Ελλάδα, ουδείς ασχολείται με τους παίκτες αλλά πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά έγιναν οι ανεγκέφαλοι και οι διαιτητές.

Η αστυνομία επιστράτευσε όσες δυνάμεις είχε διαθέσιμες όμως από την αρχή του ματς όλοι αντιλήφθηκαν ότι ο έλεγχος μόνο επαρκής δεν ήταν.

Με την είσοδο των ομάδων η νύχτα έγινε ημέρα ενώ ο αγώνας άρχισε με 10λεπτη καθυστέρηση αφού αφενός ο Τζόρβας δεν μπορούσε να κάτσει στην εστία λόγω των κροτίφων και αφετέρου διότι το σύννεφο καπνού δεν επέτρεπε στους παίκτες να δουν ούτε στα πέντα μέτρα.

Και να φανταστεί κανείς ότι επιστρατεύτηκαν και αστυνομικά σκυλιά που έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται από μακριά τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα…

“Ντου” στον βοηθό Τρύφωνα που ακύρωσε το γκολ του Κατσουράνη

Ο βοηθός διαιτητή, Σπύρος Τρύφωνας επέστρεψε στην Κέρκυρα όπου τον περίμεναν οπαδοί και προσπάθησαν να του επιτεθούν.

Για καλή του τύχη στο αεροδρόμιο υπήρχαν και λίγοι φίλοι της Κέρκυρας που περίμεναν την αποστολή της ομάδας και έτσι οι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους και ο Τρύφωνας τη… γλίτωσε φτηνά.

Ο “τρομοκράτης” και ο Καλόπουλος τελείωσαν το πρωτάθλημα

“Φαρ ουέστ” τα αποδυτήρια–Παίκτες πήγαν να πλακωθούν μεταξύ τους–Μαρινάκης: Αν θέλει να φύγει ο Σισέ χωρίς φούστες να το κάνει!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε