Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παρουσιάστηκε ο Ελευθερόπουλος και ζήτησε να “ματώσουν” οι παίκτες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο νέος προπονητής του Πανιωνίου εμφανίστηκε έτοιμος για το νέο ρόλο του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

“Γεννήθηκα έτοιμος για το ποδόσφαιρο είμαι ευλογημένος γιατί κάνω επάγγελμα αυτό που αγαπάω. Έγινα επαγγελματίας 16 χρονών και η καριέρα μου ήταν ταξίδι. Τώρα αρχίζει ένα άλλο ταξίδι σε ένα άλλο πόστο. Η προετοιμασία θα γίνει κυρίως με μπάλα ενώ θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην καλή λειτουργία των αποδυτηρίων. Οικονομικά προβλήματα έχουν οι άστεγοι που ζουν κάτω από χαρτόνια. Στις ημέρες μας να βρεις αυτό που θέλεις είναι δύσκολο αλλά να δημιουργήσεις όχι τόσο. Θέλω να φτιάξω καλά αποδυτήρια, καλή διάθεση πριν και μετά την προπόνηση και 90 λεπτά συγκέντρωση. Δεν θέλω να παρεμβαίνει κανείς την ώρα της προπόνησης. Τα παιδιά είναι γνώστες. Ο Δώνης είπε όποιος δεν αντέχει να φύγει, φανταστείτε τι πρέπει να πω εγώ. Πιστεύω στην πειθαρχία από εκεί προέρχεται η ελευθερία του ανθρώπου. Μόνο στη Superleague θα μπορούσα να βρω αυτά που θέλω. Βάζουμε κανόνες που είναι αυτονόητοι στο εξωτερικό. Η προπόνηση δεν είναι ένα δίωρο μόνο.

Τα τελευταία χρόνια ήμουν σαν μεγάλος αδελφός. Τώρα πρέπει να γίνω μικρός πατέρας. Εγώ βάζω τα όρια, από εκεί και πέρα είναι θέμα παίκτη, εξυπνάδας του ποδοσφαιριστή. Η φιλοσοφία μου είναι η επιθετική άμυνα, όχι ποδόσφαιρο σαν της Τσέλσι. Δημιουργία, ευκαιρίες, ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο. Δεν μιλάω μόνο για το επιθετικό κομμάτι. Το σύστημα στο οποίο προσανατολίζομαι θα είναι το 4-2-3-1.

Είχαν βελτίωση ο Ντούνης, ο Σμυρλής, ο Μακαρονάς, ο Βλάχος. Ο Ανέστης είναι πολύ αξιόλογος, ο Κούρος είναι έτοιμος να γίνει παίκτης Superleague. Πήραμε τους Γιαννούλη, Περιστερίδη, Αραβίδη και Λαμπρόπουλο. Το σημείο είναι κομβικό για κάποια παιδιά. Η ομάδα διαθέτει στον άξονα ποδοσφαιρική ποιότητα. Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ομο. Στα πλάγια έχουμε ταλέντο και ταχύτητα.

Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω, να δει τα δικά του παιδιά. Τα παιδιά θα ματώσουν μέσα στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι το Μάιο. Θέλω να αποφύγουμε το άγχος της σωτηρίας”, δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε