Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάρτι… στα Περιβόλια – Ανέβηκε δεύτερος ο Αστέρας!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε… υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Αστέρας Τρίπολης το “πέρασμα” του από την έδρα του Πλατανιά και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο ματς είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 11′ με τον Περόνε, αλλά ένα λεπτό αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Σανκαρέ. Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους παίκτες του Αστέρα, οι οποίοι μπόρεσαν και κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα.

Τα πράγματα… απλουστεύτηκαν ακόμα περισσότερο για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 33′ ο Ναβάρο και στο 35′ ο Περόνε ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος -φυσιολογικά- έπεσε, με τον Αστέρα να κυνηγά κάποιο τέρμα μόνο με αντεπιθέσεις και την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να μην μπορεί να πετύχει το γκολ της τιμής.

Πλέον, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πέρασε δεύτερη, αφού προσπέρασε τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που ο Πλατανιάς “μπλέκει” για τα καλά

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κάστελς (64’ Στόλερ), Κανακούδης, Μιρτσέτα (46’ Ονιέμα), Αναστασάκος, Καλάιτζιτς, Ναζλίδης, Δέντσας (46’ Μαραγκουδάκης), Τετέ. 

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Τζάνης, Κουρτεσιώτης, Γκονζάλες. 

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ (82’ Κάστελς), Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρες, Ράγιος (68’ Φραγκουλάκης), Ναβάρο (75’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Περόνε. 

Στον πάγκο: Μπαντής, Γιαλούσης, Έγκον, Ρούσσης. 

Διαιτητής: Καλογερόπουλος 
Βοηθοί: Κωσταράς, Χαρίσης 
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε