Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΠΑΣ για σωτηρία – Δεν άντεξαν οι 10 του Λεβαδειακού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στο πρώτο από τα δύο ματς που θα δώσουν οι δύο ομάδες μέσα σε λίγες ημέρες και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Με 10 παίκτες από το 18′ έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο αγώνας στους Ζωσιμάδες είχε χαρακτήρα… τελικού για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη που κατάφερε να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Το έργο των γηπεδούχων έγινε ευκολότερο όταν στο 18ο μόλις λεπτό ο Αλεξίου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον Λεβαδειακό με 10 παίκτες.

4 λεπτά αγγότερα οι Γιαννιώτες εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και με ωραίο σουτ του Μπεσέρα άνοιξαν το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 30′ να ισοφαρίσουν αλλά το σουτ του Μαχαίρι κατέληξε στο δοκάρι του Κηπουρού.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπεσέρα αστόχησε απελπιστικά στο πέναλτι που κέρδισε ο Ντάσιος από τον Κόρμπο, αλλά τελικά στο 61′ οι παίκτες του Αναστασιάδη σφράγισαν τη νίκη τους.

Ο Ντάσιος μετά από πολύ όμορφη συνεργασία με τον Γεωργίου νίκησε τον Κυριακίδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη στη Λιβαδειά.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (73’ Ζαμπρέλα), Λίλα, Πάντος (80’ Μπακαγιόκο), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα (67’ Ανδράλας), Βίλα.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τόμας, Βιάνα, Σουμπίνιο (71’ Ζαουΐ), Αλεξίου, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (46’ Κόρμπος), Μαχαίρας, Μουλόπουλος (65’ Μελισσάς), Παπαδόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε