Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΣ με… περίπατο στην Κομοτηνή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και διατήρησε την εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Πανθρακικό. Το 0-3 δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση της ανωτερότητας των φιλοξενούμενων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε εξαιρετική παράδοση στην Κομοτηνή και φρόντισε από την αρχή να την επιβεβαιώσει.

Μόλις στο 9′ ο Ίλιτς άνοιξε το σκορ έχοντας τη βοήθεια και του Αντίλοβιτς ο οποίος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Ο Πανθρακικός μετά το 20λεπτο ανέβασε το ρυθμό του, πίεσε για την ισοφάριση αλλά στο 25’έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Φεγκρούς νίκησε τον Βαϊρουά από τα 11 βήματα και κράτησε το μηδέν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χτύπησε στην κόντρα και στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Τσουκαλά ζευγάρωσε τα τέρματα του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο 45λεπτο χωρίς όμως να μπορούν να νικήσουν τον Φεγκρούς που είχε πάρει ψυχολογία από το πέναλτι.

Έτσι ο ΠΑΣ που είχε πολλούς χώρους έφτασε και στο τρίτο τέρμα. Στο 73′ ο Κοροβέσης νίκησε τον Αντίλοβιτς στο τετ α τετ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Μελίσσης (46′ Κυβελίδης), Χρήστου, Τσερφα, Σαρακατσάνος, Μουναφο, Λαδάκης, Λουσέρο, Βαϊρουά (74′ Γωνιάδης), Κοντογουλίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Οικονόμου (53′ Κεϊτά), Μιχαήλ, Λίλα, Βίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (67′ Ντε Βινσέντι), Κοροβέσης, Ίλιτς (81′ Γιάκος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε