Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΣ… στους “16” – Ξεκούραστο “πέρασμα” από τις Σέρρες

ΠΑΣ… στους “16” – Ξεκούραστο “πέρασμα” από τις Σέρρες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε και εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό (2-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο “Άγιαξ της Ηπείρου” που είχε επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς στους “Ζωσιμάδες” είχε εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα των Σερρών.

Η ομάδα των Ιωαννίνων μετουσίωσε την υπεροχή της στο 35′ με τέρμα του Νικλητσιώτη και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Παράλληλα, οι Ηπειρώτες διαμαρτυρήθηκαν και για μια περίπτωση πέναλτι στο 11ο λεπτό σε ανατροπή του σκόρερ Νικλητσιώτη.

Ο ΠΑΣ ήταν κυρίαρχος του αγώνα και στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας ένα ακόμη γκολ, κάτι που το πέτυχε στο 56′ με τον Ίλιτς. Αντίπαλος των Γιαννιωτών στους “16” θα είναι ο Φωστήρας σε διπλές αναμετρήσεις.

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ (68′ Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Καρακώστας (58′ Παντελιάδης), Καρσαλίδης, Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Τσούτσης (56′ Τριανταφύλλου), Σερέκας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος (62′ Ντάσιος), Τσουκαλάς, Γεωργίου (70′ Βίλα), Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (80′ Ιωάννου), Ιλιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε