Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΣ… τρένο για Ευρώπη

ΠΑΣ… τρένο για Ευρώπη

Με γκολάρα του Ντε Βινσέντι ο “Άγιαξ του Ηπείρου” ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΟΦΗ, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και μπήκε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το LIVE  του αγώνα

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ χάρη σε ένα καταπληκτικό σουτ του Ντε Βινσέντι στο 37ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στην σημαντικότερη φάση που δημιούργησαν, ο Φεγκρούς έκανε εξαιρετική διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Σίσιτς και Παπάζογλου με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα που τον έφερε στην 6η θέση, μόλις 5 βαθμούς από την δεύτερη θέση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος Πάντος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ντε Βινσέντι (66’ Βίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (90′ Νηκλιτσιώτης), Κοροβέσης (85’ Κεϊτά), Ίλιτς 

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
 Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Βάντο (88’ Περογαμβράκης), Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης (45’ Βιτώρος), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης (71′ Ζορμπάς), Παπάζογλου 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε