Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πασιένσια: Μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει

Πασιένσια: Μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο “εκλεκτός” του Ολυμπιακού για να καθίσει στον πάγκο των πρωταθλητών και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται ήδη στην Ιβηρική για να συναντηθούν. Θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων” εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο 43χρονος προπονητής.

Την Πέμπτη ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να συνεννοηθούν για τις επαφές που θα γίνουν επί πορτογαλικού εδάφους.

Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να τελειώσει άμεσα. Όσον αφορά το οικονομικό, οι ετήσιες απολαβές του 43χρονου κόουτς δεν είναι απαγορευτικές (το πολύ 800.000 ευρώ).

Ο Πασιένσια πάντως εμφανίζεται θετικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας. “Είναι αλήθεια ότι με τον Κοβάσεβιτς έχουμε μιλήσει και μιλάμε σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τη νοοτροπία, αλλά και για τις προοπτικές του συλλόγου. Αλλά δεν έχουμε επεκταθεί σε επιμέρους ζητήματα”, είπε αρχικά στην εφημερίδα «Γαύρος» ο Πασιένσια και συνέχισε:

“Είναι σαφές ότι η άποψή μου είναι θετική για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι από τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αν όλα πάνε καλά, τότε μέσα στην εβδομάδα θα έρθω στην Ελλάδα για να δω τους ανθρώπους και να μιλήσουμε από κοντά. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με σημαντική ιστορία και αποτελεί πρόκληση για μένα να δουλέψω σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε