Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πατέρας: “Είμαστε Παναθηναϊκός” – Εκτός ο Νίνης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Νικόλας Πατέρας έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν τον αγώνα με την Ρούμπιν και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη. Τραυματίστηκε και δεν παίζει ο Νίνης! Δηλώσεις Νίοπλια, Βύντρα, Μπερντίεφ και τα πλάνα για την ενδεκάδα.

Όπως συνηθίζει πριν από κάθε κρίσιμο ματς ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” βρέθηκε στην Παιανία δείχνοντας πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Μάλιστα δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αναμέτρηση της Τετάρτξς τονίζοντας: “Είναι ένα δύσκολο ματς όπως και η συνέχεια στον όμιλο αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και το ίδιο θα κάνουμε και στη συνέχεια. Το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά”.

Μπορεί να ο Νικόλας Πατέρας να είναι αισιόδοξος ωστόσο η κακοδαιμονία των τραυματισμών δεν λέει να αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ενώ καλά – καλά δεν είχε ξεπεράσει 100% τον προηγούμενο τραυματισμό του ο Σωτήρης Νίνης

ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του ποδιού του και εγκατέλειψε την προπόνηση. Την Τετάρτη θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και αν υπάρχει κίνδυνος να απουσιάσει και από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Λέτο, Γκοβού και Καντέ, ο τιμωρημένος Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Ορέστης Καρνέζης. Αντίθετα, στους 19 που πήρε ο Νίκος Νιόπλιας για τον αγώνα με τη Ρούμπιν βρίσκεται ο νεαρός Μαυρίας.

Η απουσία του Σωτήρη Νίνη αναγκάζει τον Νιόπλια να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα. Ο τεχνικός των “πρασίνων” αναμένεται να χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Συγκεκριμένα κάτω απο τα δοκάρια θα κάτσει ο Τζόρβας, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι με τον Σπυρόπουλο αριστερά και τον Σεϊταρίδη ή τον Μαρίνο δεξιά. Σττην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν στα πλάγια ο Χριστουλόπουλος με τον Λουίς Γκαρσία, ενώ στον άξονα ένας εκ των Κατσουράνη, Καραγκούνη δίπλα στον Σιμάο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε