Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πατέρας: Λέτε ψέματα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο ίδιος και ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πράσινη” έκανε λόγο για πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ που είναι έτοιμοι να κατεθέσουν οι δύο άντρες για την αγορά της ΠΑΕ.

Ο Νικόλας Πατέρας απάντησε άμεσα στην εφημερίδα μέσω δήλωσης που φιλοξενείται στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού:

“Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη» που υποτίθεται ότι «αποκαλύπτει» ως πρόθεσή μου την αγορά, από κοινού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ επιθυμώ να επισημάνω τα ακόλουθα:
* Ποτέ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν εξέφρασε την πρόθεση να πουλήσει την ΠΑΕ.
* Ουδέποτε εγώ ή ο Ανδρέας Βγενόπουλος εκδηλώσαμε την πρόθεση να αγοράσουμε την ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
* Κανείς από την εφημερίδα δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου προκειμένου να διασταυρώσει αν ισχύει η ψευδέστατη αυτή πληροφορία πριν τη δημοσιεύσουν.
Τέτοια αποπροσανατολιστικά δημοσιεύματα όχι μόνο δεν βοηθάνε στην κατεύθυνση της συσπείρωσης της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το μέλλον, αλλά αντίθετα, καλλιεργούν εκ νέου διχαστικό κλίμα και καχυποψία ανάμεσα στους μετόχους και τους φιλάθλους.
Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δήλωσε, στο ΔΣ της 1ης Μαρτίου ότι θα συμμετέχει στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ουδέποτε εκδήλωσε την πρόθεση να πουλήσει την ΠΑΕ. Συνεπώς, γεννιούνται σοβαρά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων έπειτα μάλιστα από την επίτευξη των στόχων μας (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και λίγο πριν τη διεξαγωγή του Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε