Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πατέρας: Ο Δαλούκας είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται να κατέθεσε ότι ο Γιώργος Δαλούκας φοβόταν για τη ζωή του, ενώ επιβεβαίωσε ότι μίλησε 2 φορές μαζί του πριν και μετά το ματς Άρης – Παναθηναϊκός. Διαβάστε την κατάθεση του Νικόλα Πατέρα.

Βοργιάς: Ο Δαλούκας απέκρυψε τα τηλεφωνήματα του Πατέρα!

Η Sportday δημοσιεύει το περιεχόμενο της κατάθεσης του Νικόλα Πατέρα στον εισαγγελέα:

“Από ανώνυμα τηλεφωνήματα που δέχθηκα λίγο πριν ή λίγο μετά την ανάληψη της προεδρίας μου τον Σεπτέμβρη του 2010, πληροφορήθηκα ότι κάτι θα συμβεί στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός και πως κάποιοι ενδιαφέρονται να αδικηθεί η ομάδα μου. Ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας είχα πάντα επαφές με παράγοντες του ποδοσφαίρου, προέδρους ομάδων και διαιτητές.

Ουδέποτε χρησιμοποίησα τις θέσεις μου αυτές για να επηρεάσω ή να απειλήσω διαιτητή. Αποφάσισα να τηλεφωνήσω στον διαιτητή Δαλούκα, ο οποίος είχε μόλις οριστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να τον ρωτήσω ευθέως εάν κάποιος προσπάθησε να τον επηρεάσει, ώστε να παίξει εναντίον της ομάδας μου. Ο διαιτητής Δαλούκας μου απάντησε ότι “πρόεδρε, εγώ θα σφυρίξω ό,τι βλέπω και δεν μασάω ή δεν ακούω από απειλές”.

Έπειτα από αυτό το τηλεφώνημα ένιωσα καθησυχασμένος και επικοινώνησα ξανά με τον διαιτητή Δαλούκα μετά το παιχνίδι, που του διαμαρτυρήθηκα ότι στο 2ο ημίχρονο σφύριζε 70% υπέρ του Άρη και κατά του Παναθηναϊκού. Σε αυτό το τηλεφώνημα μου αποκάλυψε πως ζει υπό το καθεστώς απειλής. Προσπάθησα αρκετές φορές, σε επικοινωνίες που είχα μαζί του, να μου αποκαλύψει ποιος τον απείλησε και ποιος του ζήτησε να παίξει υπέρ του Άρη και αρνιόταν επίμονα να μου απαντήσει.”

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι ο Δαλούκας του αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία:

“Όταν πριν από περίπου ένα μήνα με επισκέφθηκε ο κ. Αλέξης Κούγιας και μου μετέφερε το περιεχόμενο των κασετών και τους διαλόγους, πήρα τον κ. Δαλούκα τηλέφωνο και του είπα πως έμαθα την αλήθεια. Έβαλε τα κλάματα και μου είπε ότι εδώ και μήνες απειλείται η ζωή του και αυτή της οικογένειάς του και γι’ αυτόν τον λόγο φοβόταν να μου μιλήσει. Μεταξύ των άλλων μου είπε πως μέσα στη γενικότερη απελπισία του είχε σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε