Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πατέρας: Σιγά τις μεταγραφές του Ολυμπιακού – Εμείς θα πάρουμε το νταμπλ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατά τη συνάντηση που είχε με τους παλαίμαχους της ομάδας. Τι είπε για Γκοβού, Νιόπλια, μεταγραφές και το διάστημα που έλειπε.
 

Αυλαία “τρόμου” στον ευρωπαϊκό “εφιάλτη”

“Πάμε καλά. Θα δούμε πως θα μοιραστεί το ποσοστό. Πιθανότατα ο Βαρδινογιάννης θα πέσει στο 30%, ο Βγενόπουλος θα πάει στο 25%, εγώ στο 10%, ο Παύλος στο 5%, ο Ερασιτέχνης μένει στο 10% και οι υπόλοιποι μέτοχοι θα φτάσουν στο 20%”, είπε ο Νικόλας Πατέρας για τον πολυμετοχικό ΠΑΟ.
 

Όταν η συζήτηση με τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Αντώνη Αντωνιάδη, Τότη Φυλακούρη, Βαγγέλη Πανάκη, Γιώργο Γονιό, Γιάννη Βονόρτα, Κώστα Αθανασόπουλο, Νίκο Τζουνάκο και Δήμο Κάβουρα στράφηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, είπε: “Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Το καλοκαίρι δημιουργήθηκε ένα κενό στο διάστημα που έλλειπα και εκεί φάνηκε ότι έγινε ζημιά. Χαλάρωσαν τα πράγματα. Έφυγαν λάθος παίκτες. Προσπαθούμε μέσα από τις αλλαγές και του προπονητή και του τιμ να κάνουμε κάτι καλό για τη συνέχεια”.

Αναλύτικά ο Νικόλας Πατέρας μίλησε:
 

Για την οικονομική κατάσταση του «τριφυλλιού» και τις φήμες για τεράστιο έλλειμμα: “Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μειώσουμε τα έξοδα γιατί περιμέναμε περισσότερα έσοδα από το Champions League. Υπήρχαν υπερβολικοί μισθοί που δεν δικαιολογούνταν και ειδικά αυτή την περίοδο θα έλεγα ότι είναι πρόκληση. Υπάλληλος έπαιρνε 12.000 ευρώ το μήνα. Κόψαμε από μισθούς στην ΠΑΕ και στην Παιανία. Μέχρι το καλοκαίρι τελικά δεν θα έχουμε πρόβλημα. Μετά θα βάλουμε χρήματα και θα κάνουμε καλές μεταγραφές”.
 
Για τον Νίκο Νιόπλια: “Παράπονο από τον Νιόπλια δεν έχω, αλλά φάνηκε ότι τελικά δεν έκανε για τον Παναθηναϊκό. Φέραμε τον καλύτερο προπονητή που κυκλοφορούσε αυτή την περίοδο. Έχουμε και το παρασκήνιο απέναντι μας. Βλέπετε πάλι πρόσωπα του παρελθόντος να έχουν πιάσει πάλι δουλειά”.
 
Για τον Σίντνεϊ Γκοβού: “Εμείς εξετάσαμε όλα τα ενδεχόμενα. Δεν είναι εύκολο να λυθεί ένα τέτοιο συμβόλαιο. Κατ’ αρχάς του κάναμε σημαντική μείωση στις αποδοχές. Το καλοκαίρι θα το επανεξετάσουμε. Αν δεν αλλάξει πρόσωπο θα φύγει”
 
Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό με τον Νικόλα Πατέρα να λέει: “Σίγα τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, στο τέλος εμείς θα πάρουμε το νταμπλ…. Ο Μαρινάκης είναι φίλος μου, αλλά οι ομάδες είναι άλλη δουλειά. Ο καθένας κοιτάει τη δική του ομάδα. άλλο φιλία, άλλο ομάδα. Και ο Βαρδινογιάννης είναι φίλος μου, αλλά για τον Παναθηναϊκό τσακωθήκαμε. Θέλουμε να μείνει μαζί μας”.
 
Για τα τεράστια προβλήματα του Ερασιτέχνη: “Πρέπει καθένας ισχυρός οικονομικά Παναθηναϊκός να αναλάβει ένα τμήμα και να το απογειώσει. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να παραδοθεί καθαρός ο Ερασιτέχνης. Σε κάθε τμήμα υπάρχουν μεγάλα χρέη. Πρέπει ο Θανάσης να τα ρυθμίσει και μετά θα βρεθούν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Και ο Βγενόπουλος ήθελε να πάρει την ξιφασκία και άλλοι ήθελαν να μπουν αλλά με τα χρέη έκαναν πίσω”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε